GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δραματικές ώρες στη Γάζα: Ο ΟΗΕ εξετάζει έκτακτη σύγκληση του Συμβουλίου Ασφαλείας εντός των επόμενων 24 ωρών

Το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών ενδέχεται να συγκληθεί εκτάκτως εντός των ερχόμενων 24 ωρών για τις συγκρούσεις που στοί...

Το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών ενδέχεται να συγκληθεί εκτάκτως εντός των ερχόμενων 24 ωρών για τις συγκρούσεις που στοίχισαν τη ζωή σε τουλάχιστον 52 ανθρώπους στα σύνορα της Γάζας με το Ισραήλ, στις διαδηλώσεις διαμαρτυρίας για τα εγκαίνια της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Ιερουσαλήμ, δήλωσε ο εκπρόσωπος των Παλαιστινιακών Εδαφών στον ΟΗΕ Ριγιάντ Μανσούρ.

«Είμαστε έτοιμοι να διεξάγουμε αυτή την έκτακτη συνάντηση (του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ) το ταχύτερο δυνατό και μπορεί να διεξαχθεί εντός των επόμενων 24 ωρών», δήλωσε ο Μανσούρ σε ενημέρωση των δημοσιογράφων.

Ύπατος Αρμοστής για τα ανθρώπινα δικαιώματα: Να σταματήσει το αιματοκύλισμα στη Γάζα

Η χρήση αληθινών σφαιρών από τους Ισραηλινούς στρατιώτες που είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο δεκάδων ανθρώπων και τον τραυματισμό εκατοντάδων άλλων στη Γάζα σήμερα πρέπει να σταματήσει αμέσως και η διεθνής κοινότητα πρέπει να οδηγήσει ενώπιον της Δικαιοσύνης τους υπεύθυνους, επισήμανε σε μήνυμά του στο Twitter ο Ύπατος Αρμοστής του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα.

«Οι σοκαριστικοί σκοτωμοί δεκάδων ανθρώπων, ο τραυματισμός εκατοντάδων άλλων από τις αληθινές σφαίρες των Ισραηλινών στη #Γάζα πρέπει να σταματήσουν αμέσως» έγραψε ο Ζέιντ Ράαντ αλ Χουσέιν στο μήνυμα που ανήρτησε στον λογαριασμό της Ύπατης Αρμοστείας των Ηνωμένων Εθνών στο Twitter.

«Το δικαίωμα στη ζωή πρέπει να γίνεται σεβαστό. Οι υπεύθυνοι για τις εξοργιστικές παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων πρέπει να λογοδοτήσουν. Η διεθνής κοινότητα πρέπει να εγγυηθεί την απονομή της δικαιοσύνης για τα θύματα- #Ζέιντ».

1 σχόλιο

  1. 14/5/2018

    Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ "ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ" ΣΦΑΓΗ ΣΤΗΝ ΓΑΖΑ (55 ΝΕΚΡΟΊ 2453 Τραυματίες)!!!

    ....και κανένας ΔΕΝ ΜΙΛΑ!!!

    ΌΛΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΏΣ... "ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ" .... κάπου Εκεί!!!

    Και ΌΛΑ ΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΑ ΚΑΙ e-Διαδικτυακά Πουλημένα Βοθρολαμόγια το ... Αναλύουν σε και με Τετριμένες Συζητήσεις!!!

    ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ/ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ!!!

    ... και εδώ φαίνονται ΌΛΑ!!!

    ... και εδώ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ... που ΌΛΟΙ ΣΑΣ ΚΡΥΒΕΣΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ!!!

    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΗΝΙΩΝ!!!

    ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ "ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ" ΜΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΟΠΟΙΗΣΕΙΗΣ!!!

    Τζούμ τριαλαλώ η Ελλάδα Έχει "Χρέος" και Εγώ πληρώνοω και Χαίρομαι και Τραγουδώ!!!

    ... ψηφίζω Μοντέρνο ΣΥΡΙΖΑΪΚΟ ΝΑΖΙΣΤΟΦΑΣΙΣΜΟ παρά τον Χρυσαυγίτικο Νεανταρταλισμό!!!!!


    ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ!

    ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΩΝΤΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΛΕΞΕΙΣ!!!


    ..... και ας τρέξει το βρώμικο αίμα (που λένε τα ΠΡΕΖΟΝΙΑ)!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση