GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τραυματίστηκε 26χρονος που έπεσε από ύψος έξι μέτρων στο Ναύπλιο - ΦΩΤΟ

Ένας 26χρονος από το Ναύπλιο τραυματίστηκε σοβαρά, όταν το βράδυ της Δευτέρας έπεσε από μεγάλο ύψος στην περιοχή Κανόνια, της παρα...

Ένας 26χρονος από το Ναύπλιο τραυματίστηκε σοβαρά, όταν το βράδυ της Δευτέρας έπεσε από μεγάλο ύψος στην περιοχή Κανόνια, της παραλίας του Ναυπλίου.

Κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες ο 26χρονος έπεσε από ύψος έξι μέτρων ανάμεσα στα σκαλιά και την παιδική χαρά δίπλα από το Ηλιοστάσιο. Από την πτώση τραυματίστηκε σοβαρά στα πόδια, τα χέρια, αλλά και το κεφάλι το και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Άργους.

Σύμφωνα με το argonafplia.gr, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Άργους, όπου διασωληνώθηκε και στη συνέχεια σε νοσοκομείο των Αθηνών, λόγω των σοβαρών κρανιοεγκεφαλικών του κακώσεων.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα πρόκειται για σχεδιαστή εσωτερικών χώρων και η τραγική ειρωνεία είναι ότι λίγες ώρες πριν από την πτώση του είχε ζωγραφίσει τον χώρο στο σημείο όπου έπεσε.

Πηγή πληροφοριών: argonafplia.gr

Πηγή ΦΩΤΟ: ΑΠΕ - ΜΠΕ, argonafplia.gr

Πηγή βίντεο: Αργολικές ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση