GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ερωτικό τρίγωνο κατέληξε σε...ληστεία για έναν 29χρονο στη Ρόδο

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου προχώρησαν στη σύλληψη μίας 40χρονης από τη Νιγηρία την Τρίτη, εις βάρος της οποίας ...

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου προχώρησαν στη σύλληψη μίας 40χρονης από τη Νιγηρία την Τρίτη, εις βάρος της οποίας εκκρεμούσε προς εκτέλεση απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Δωδεκανήσου με την οποία είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης έξι ετών για ληστεία.

Η ίδια ποινή έχει επιβληθεί στην συγκατηγορούμενη ομοεθνή της ηλικίας 32 ετών.

Οι δύο γυναίκες φέρονται να πλησίασαν ανυποψίαστο Σουηδό, προτείνοντάς του να συµμετάσχει σε «ερωτικό τρίγωνο» μαζί τους και να τον λήστεψαν.

Σύμφωνα µε τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί, οι αστυνομικοί μετέβησαν ύστερα από σήμα που έλαβαν, στην οδό Ανθούλας Ζερβού, στην περιοχή της Ψαροπούλας και βρήκαν τον 29χρονο Σουηδό και την πρώτη κατηγορούμενη.

Ο 29χρονος κατήγγειλε στους αστυνομικούς ότι προ ολίγου και ενώ βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, τον πλησίασαν οι κατηγορούμενες και του πρότειναν να έρθουν σε ερωτική επαφή μαζί του αντί του ποσού των 200 ευρώ.

Αυτός αρνήθηκε και τους έδειξε ότι στο πορτοφόλι του υπήρχε µόνο το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ, τα οποία αφαίρεσε η πρώτη κατηγορούμενη και στη συνέχεια οι δύο γυναίκες από τη Νιγηρία τράπηκαν σε φυγή.

Ο Σουηδός τις καταδίωξε και έπιασε την πρώτη, η οποία τον χτύπησε στο πρόσωπο και τον δάγκωσε στα χέρια και στο σώμα για να ξεφύγει, ενώ η δεύτερη διέφυγε. Ο Σουηδός συγκράτησε την πρώτη μέχρι την άφιξη της αστυνομίας και την παρέδωσε.

Η πρώτη βρέθηκε να κατέχει το χρηματικό ποσό των 25 ευρώ.

Η πρώτη κατηγορούμενη μαζί µε αστυνοµικούς µετέβησαν στα δωμάτια 10 και 11 ξενοδοχείου στην περιοχή Ζέφυρος και εκεί εντοπίστηκε η δεύτερη, που προσήχθη και αναγνωρίστηκε από το θύµα.

Από την έρευνα που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι η πρώτη κατηγορούµενη στο δωµάτιό της είχε το χρηµατικό ποσό των 650 ευρώ το οποίο κατασχέθηκε. Στο θύµα αποδόθηκε το ποσό των 70 ευρώ.

Εξεταζόµενες οι κατηγορούµενες δήλωσαν ότι πήγαν για να βοηθήσουν το θύµα ο οποίος ήταν µεθυσµένος και αναζητούσε τους φίλους του και ότι αυτός αφαίρεσε την τσάντα της πρώτης κατηγορουµένης.

Απολογούμενες ισχυρίστηκαν συγκεκριμένα ότι συνάντησαν τον μηνυτή κοντά στην οδό Ορφανίδου, ότι ήταν μεθυσμένος και ότι επειδή ήταν η πρώτη μέρα του στο νησί και δεν μπορούσε να προσανατολιστεί τους ζήτησε να τον βοηθήσουν να μεταβεί στο ξενοδοχείο του.

Στη διαδρομή τους ζήτησε να επιστρέψουν στην οδό Ορφανίδου για να συνεχίσουν τη διασκέδαση και όταν έβγαλε το πορτοφόλι του τότε ισχυρίστηκε ότι του είχαν κλέψει 75 ευρώ με αποτέλεσμα να υπάρξει συμπλοκή με την πρώτη.

Πηγή πληροφοριών/ΦΩΤΟ: dimokratiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση