GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προκρίθηκε στον 2ο γύρο του Ρολάν Γκαρός η Μαρία Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη «μπήκε με το δεξί» στο Ρολάν Γκαρός. Ο 22χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια, που βρίσκεται στο Νο 39 της παγκόσμιας κατάτ...

Η Μαρία Σάκκαρη «μπήκε με το δεξί» στο Ρολάν Γκαρός. Ο 22χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια, που βρίσκεται στο Νο 39 της παγκόσμιας κατάταξης, νίκησε στην πρεμιέρα του φημισμένου τουρνουά που διεξάγεται στο Παρίσι, την 32χρονη Μάντι Μινέλα από το Λουξεμβούργο (Νο 307 στον κόσμο) με 7-6, 6-2 και προκρίθηκε στον 2ο γύρο της διοργάνωσης.

Η νίκη της Σάκκαρη ήλθε πιό δύσκολα του αναμενομένου. Στο πρώτο σετ προηγήθηκε 2-0, όμως η Μινέλα πήρε διαδοχικά πέντε γκέιμ και απέκτησε προβάδισμα. Η Σάκκαρη αντέδρασε άμεσα, πήγε το σετ στο 5-5 και στο τάϊ μπρέϊκ αν κι έχανε με 3-0, επικράτησε με 7-5, παίρνοντας πλεονέκτημα για την συνέχεια με 7-6 στα γκέιμ, μετά από μία ώρα και επτά λεπτά.

Στο δεύτερο σετ, η Ελληνίδα τενίστρια ήταν πιό αποφασισμένη κι εκμεταλλεύθηκε την κόπωση της αντιπάλου της. Πήρε από την αρχή το προβάδισμα και μετά από 49 λεπτά τελείωσε τον αγώνα με 6-2 σετ.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι δύο αθλήτριες αναμετρήθηκαν πρόσφατα στο Τατόϊ και στο πλαίσιο του Fed Cup, με την Σάκκαρη να επικρατεί άνετα στο μπαράζ ανόδου με 6-0, 6-1. Επόμενη αντίπαλος της Σάκκαρη, θα είναι η 29χρονη Ισπανίδα Κάρλα Σουάρεθ Ναβάρο (Νο 23), που επεβλήθη άνετα της 20χρονης, Άνα Κόνιουχ (Νο 104) από την Κροατία με 6-0, 6-1.

Πηγή ρεπορτάζ: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση