GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κυπελλούχος μετά από 30 χρόνια η Άιντραχτ, 3-1 την Μπάγερν

Κυπελλούχος Γερμανία για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια αναδείχθηκε η Άιντραχτ, καθώς νίκησε 3-1 την Μπάγερν στον τελικό του "Olympia...

Κυπελλούχος Γερμανία για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια αναδείχθηκε η Άιντραχτ, καθώς νίκησε 3-1 την Μπάγερν στον τελικό του "Olympiastadion".
Πρωταγωνιστής ήταν ο Άντε Ρέμπιτς, με τον Κροάτη να πετυχαίνει τα δύο πρώτα γκολ των νικητών, αλλά και ο συμπατριώτης του Νίκο Κόβατς, ο οποίος οδήγησε την ομάδα της Φρανκούρτης στον τίτλο, πριν αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Βαυαρών.
Από ασίστ του Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ ο Ρέμπιτς άνοιξε το σκορ στο 11', απάντησε ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι στο 53', αλλά ο Ρέμπιτς "χτύπησε" ξανά στο 82'.
Εντυπωσιακό είναι πως πριν και από τα δύο τέρματα του Ρέμπιτς είχε δοκάρι η Μπάγερν με τον Λεβαντόβσκι, ενώ στο 96' ο Γκατσίνοβιτς διαμόρφωσε το τελικό 3-1, πλασάροντας σε κενό τέρμα μετά από κούρσα, αφού ο Ούλραϊχ είχα αφήσει το τέρμα του για να ισοφαρίσει!
ΜΠΑΓΕΡΝ: Ούλραϊχ, Κίμιχ, Ζούλε, Χούμελς, Αλάμπα, Χάβι Μαρτίνεθ, Τιάγκο Αλκάνταρα (64' Τολισό), Χάμες Ροντρίγκες, Τόμας Μίλερ (70' Κομάν), Ριμπερί, Λεβαντόβσκι.
ΑΪΝΤΡΑΧΤ (5-3-2): Χραντέτσκι, Ντάνι ντα Κόστα, Αμπραάμ, Χασέμπε, Σαλσέδο, Βίλεμς, Τζόναθαν ντε Γκουζμάν (74' Ρους), Βολφ (60' Γκατσίνοβιτς), Μασκαρέλ, ΚΠ Μπόατενγκ, Ρέμπιτς (89' Αλέ).

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση