GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτή είναι η απάντηση του 30χρονου που του έκαναν έξωση οι...γονείς του - ΒΙΝΤΕΟ

Η είδηση που έκανε τον γύρο του κόσμου και προκάλεσε κλαυσίγελο δεν είναι άλλη από εκείνη που έχει πρωταγωνιστή έναν 30χρονο στη Ν...

Η είδηση που έκανε τον γύρο του κόσμου και προκάλεσε κλαυσίγελο δεν είναι άλλη από εκείνη που έχει πρωταγωνιστή έναν 30χρονο στη Νέα Υόρκη και τους γονείς του οι οποίοι για να το ξεφορτωθούν επιτέλους...του έκαναν έξωση και μήνυση.

Οι γονείς έδιωξαν από το σπίτι τον γιό τους Μάικλ Ροτόντο γιατί δεν πληρώνει ενοίκιο στο πατρικό του, δεν βοηθά με τις δουλειές του σπιτιού, ενώ δεν έχει δεχθεί τα χρήματα που του πρόσφεραν προκειμένου να ανοίξει το δικό του σπίτι.

Η απάντηση του 30χρονου

Η Daily Mail επικοινώνησε με τον άνεργο millenial για να τον ρωτήσει πώς αισθάνεται σχετικά με την απόφαση του δικαστηρίου και να μάθει γιατί ακριβώς αρνείται να βρει δουλειά ώστε να σταματήσει να επιβαρύνει τους γονείς του με τα έξοδα διαβίωσής του.

Όπως αποκάλυψε ο 30χρονος η κρίση στη σχέση του με τους γονείς του σχετίζεται με την μάχη κηδεμονίας που δίνει για τον δικό του γιο. Όπως εξηγεί, έχασε την κηδεμονία του αγοριού (την ηλικία του οποίου δεν αποκαλύπτει) τον περασμένο Σεπτέμβρη. Ο μικρός ζει πλέον αποκλειστικά με τη μητέρα του, με την οποία ο Μάικλ δεν είχε ποτέ παντρευτεί αλλά ούτε και είχε ποτέ δεσμό μαζί της.

Ο ίδιος είχε καταθέσει αίτηση στο αμερικανικό κράτος για να καλυφθούν τα δικαστικά του έξοδα, στο πλαίσιο της διεκδίκησης της κηδεμονίας – δηλώνοντας άπορος. Γι’ αυτό και αρνιόταν πεισματικά να βρει δουλειά παρά τις πιέσεις των γονιών του, αφού αυτό θα διακύβευε την κάλυψη των νομικών του εξόδων.

ΠΗΓΗ ΒΙΝΤΕΟ: CBS News

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση