GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΣΕΠ (3Κ/2018): Το υπουργείο Εσωτερικών ελέγχει, τώρα, πόσοι πήγαν στην δουλειά

Τα στοιχεία του ελέγχου για το πόσοι προσωρινά διοριστέοι της 3Κ/2018 πήγαν για δουλειά στους δήμους βρίσκονται, ήδη, στα κομπιούτ...

Τα στοιχεία του ελέγχου για το πόσοι προσωρινά διοριστέοι της 3Κ/2018 πήγαν για δουλειά στους δήμους βρίσκονται, ήδη, στα κομπιούτερ του υπουργείου Εσωτερικών.

Τις προσεχείς ημέρες, μετά την διασταύρωση και επιβεβαίωσή τους, θα γνωρίζουμε με ακρίβεια πόσοι από τους 8.166 προσωρινά διοριστέους προσήλθαν στις υπηρεσίες.

Αναμένεται, σύμφωνα με τους πρώτους ελέγχους, να επιβεβαιωθεί η εκτίμηση ότι ένας αριθμός προσωρινά διοριστέων δεν πήγε στους δήμους για δουλειά.

Αν σε αυτόν τον αριθμό προστεθεί και εκείνος που πήγε μεν, αλλά δεν είχε ορθά δικαιολογητικά, (θα φανεί στον έλεγχο του ΑΣΕΠ), τότε σημαντικό τμήμα επιλαχόντων μπαίνει, πλέον, στο φάσμα του μόνιμου διορισμού.

Σε κάθε περίπτωση –σύμφωνα με πηγές του υπ. Εσωτερικών- δεν υπάρχει ούτε κατ΄ ελάχιστον το ενδεχόμενο απευθείας διορισμού επιλαχόντων σε αντικατάσταση προσωρινά διοριστέων, μέσω νομοθετικής ρύθμισης.

Αντίθετα, το υπ. Εσωτερικών καταβάλλει σημαντική προσπάθεια να καλύψει τα κενά με προσωπικό ορισμένου χρόνου. Μόνο την Πέμπτη (24/5) δημοσιοποιήθηκαν 18 προκηρύξεις σε ισάριθμους δήμους, από τον συνολικό αριθμό των εγκρίσεων του αρμόδιου υπουργείου.

Σε αυτή την κατεύθυνση αναμένονται τις αμέσως προσεχείς ημέρες άλλες 2.945 θέσεις με διαδοχικές προκηρύξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση