GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε κρίσιμη κατάσταση 37χρονος ποδηλάτης έπειτα από τροχαίο στο Βόλο

Σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Βόλου παραμένει νοσηλευόμενος ο 37χρονος ποδηλάτης που τραυματ...

Σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Βόλου παραμένει νοσηλευόμενος ο 37χρονος ποδηλάτης που τραυματίστηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής, σε τροχαίο στην οδό Λαρίσης, στον Βόλο.

Ο ποδηλάτης παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που κινούνταν στη Λαρίσης, στην ίδια κατεύθυνση με τον ίδιο προς Βόλο, στο ύψος που βρίσκεται το Ίδρυμα Άσπρες Πεταλούδες.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι η σύγκρουση του αυτοκινήτου με το ποδήλατο ήταν ιδιαίτερα σφοδρή, με αποτέλεσμα ο ποδηλάτης να εκτιναχθεί στον αέρα και να τραυματιστεί σοβαρά πέφτοντας με φόρα στο οδόστρωμα, πολλά μέτρα μακριά από τον τόπο του ατυχήματος.

Διερχόμενοι οδηγοί άρχισαν να καλούν σε βοήθεια, ενώ ο οδηγός του αυτοκινήτου παρέμεινε στον τόπο του ατυχήματος και παρείχε βοήθεια.

Ο 37χρονος παρελήφθη άμεσα από το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών. Εισήχθη στη Χειρουργική Κλινική για επέμβαση και στη συνέχεια στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου παραμένει νοσηλευόμενος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την ώρα του ατυχήματος επέστρεφε από την εργασία του στην Α’ Βιομηχανική Περιοχή όπου εργάζεται σε εταιρεία security.

Η Τροχαία Βόλου συνέχιζε την προανάκριση έως αργά το μεσημέρι για το τι ακριβώς συνέβη. Προχώρησε στη σύλληψη του οδηγού του αυτοκινήτου, έναν 24χρονο ημεδαπό, εναντίον του οποίου σχημάτισε δικογραφία για σωματική βλάβη από αμέλεια. Ο 24χρονος αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα και θα δικαστεί σε ρητή δικάσιμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση