GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Κούγιας για τον μητροκτόνο της Νέας Σμύρνης που έσφαξε τη μάνα του με 38 μαχαιριές γιατί...του έριχνε φάρμακο στο φαγητό για να ελέγχει το μυαλό του

Η υπόθεση του μητροκτόνου ο οποίος έσφαξε με 38 μαχαιριές τη μητέρα του στη Νέα Σμύρνη, συγκλόνισε το Πανελλήνιο. Ο 38χρονος ο οποίος φέρ...

Η υπόθεση του μητροκτόνου ο οποίος έσφαξε με 38 μαχαιριές τη μητέρα του στη Νέα Σμύρνη, συγκλόνισε το Πανελλήνιο. Ο 38χρονος ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, σκότωσε τη μάνα του και επί 3 ημέρες καθόταν δίπλα στη σορό της.
Όταν οι αστυνομικοί τον ρώτησαν γιατί το έκανε, εκείνος φέρεται να απάντησε:
«Γιατί μου έριχνε φάρμακο στο φαγητό για να ελέγχει το μυαλό μου. Είχε βάλει τη μασονία να υπεισέρχεται στο μυαλό μου για να με ελέγχει. Ελεγε ότι το έκανε για το καλό μου».
Ο άντρας ήταν άνεργος, ενώ δεν είχε ολοκληρώσει ποτέ τις σπουδές του στο Πολιτικό της Νομικής. Η μητέρα του ήταν συνταξιούχος του ΙΓΜΕ και ήταν χωρισμένη με τον πατέρα του.
Η ανακοίνωση από το γραφείο του Αλέξιου Κούγια:
Ο πατέρας του κατηγορουμένου Κ.Ι, ο οποίος, όπως είναι γνωστό, αφαίρεσε τη ζωή της μητέρας του και παρέμεινε μπροστά στο πτώμα της επί τρείς ημέρες, ανέθεσε στο γραφείο μας και συγκεκριμένα στον κ. Κούγια τη υπεράσπιση του.
Η δικηγόρος του γραφείου μας κα Ευαγγελία Καστρινάκη επισκέφθηκε τον κατηγορούμενο, ο οποίος κρατείται στην Ασφάλεια Αττικής, αλλά η κατάσταση της ψυχικής του υγείας ήταν τέτοια, ώστε τελικά ήταν αδύνατη η συνεννόηση μαζί του και η υπογραφή από αυτόν εγγράφου που να ορίζει δικηγόρο του τον κ. Κούγια, και εξουσιοδότησης, ώστε να πάρουμε αντίγραφα δικογραφίας.
Κατόπιν αυτού και όπως επιβάλλει ο Κώδικας Δικηγόρων, αφενός μεν είναι αδύνατον να εκπροσωπήσουμε νομίμως το συγκεκριμένο κατηγορούμενο, αφετέρου όμως ανακύπτει τεράστιο θέμα νομιμότητας των διαδικασιών που θα ακολουθήσουν (απολογία στον Ανακριτή και διάφορες άλλες διαδικαστικές πράξεις μέχρι την ολοκλήρωση της ανακρίσεως), αφού κατά τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας (άρθρο 80), εάν ο κατηγορούμενος ήδη κατά το στάδιο της ανάκρισης δεν μπορεί να παρακολουθήσει την ποινική διαδικασία λόγω διατάραξης των πνευματικών του λειτουργιών, είναι υποχρεωτική η αναστολή της διαδικασίας, αφού προηγηθεί διενέργεια πραγματογνωμοσύνης που διατάσσεται από τον Ανακριτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση