GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτή είναι η 38χρονη που εξαφανίστηκε από το Ρέθυμνο - ΦΩΤΟ

Μια ακόμα αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή του Ρεθύμνου για τη νέα εξαφάνιση 38χρονης υπηκόου Βουλγαρίας πο...

Μια ακόμα αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή του Ρεθύμνου για τη νέα εξαφάνιση 38χρονης υπηκόου Βουλγαρίας που έχει καταγγελθεί στις αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, πρόκειται την 38χρονη Αντονίνα Ζόεβα, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν την Παρασκευή 11 Μαΐου από το Χουμέρι Ρεθύμνου με τον σύντροφό της να δηλώνει την εξαφάνισή της χθες στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Σύμφωνα με το cretapost, η τελευταία επικοινωνία που είχε η 38χρονη ήταν το απόγευμα της Παρασκευής με δύο φίλες της καθώς είχαν κλείσει ραντεβού να πάνε για μία βουτιά σε παραλία του νομού, ωστόσο δεν πήγε ποτέ. Στη συνέχεια οι φίλες της προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί της αλλά έβρισκαν το τηλέφωνό της κλειστό με αποτέλεσμα να αρχίσουν να την ψάχνουν.

Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κανένα ίχνος της ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως η υπόθεση της εξαφάνισης της 38χρονης δεν έχει σχέση με εκείνη της εξαφάνισης της 37χρονης εγκύου που σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Αντονίνα είχε παντρευτεί στο παρελθόν αλλά χώρισε και έχει ένα ανήλικο κορίτσι. Για το θέμα έχει ενημερωθεί η Βουλγαρική Πρεσβεία και η αστυνομία της Βουλγαρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση