GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με επική ανατροπή στους «4» του Εστορίλ ο Τσιτσιπάς

Την ξέφρενη πορεία του συνεχίζει ο Στέφανος Τσιτσιπάς! Όπως χθες, έτσι και σήμερα, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας δεν πτοήθηκε από τ...

Την ξέφρενη πορεία του συνεχίζει ο Στέφανος Τσιτσιπάς!

Όπως χθες, έτσι και σήμερα, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας δεν πτοήθηκε από το γεγονός πως βρέθηκε πίσω στο σκορ και κάνοντας μεγάλη ανατροπή απέναντι στον Ισπανό Ρομπέρτο Καρμπάγιες Μπαένα (Νο77), προκρίθηκε στα ημιτελικά του Εστορίλ.

Ο συμπατριώτης μας έχασε το πρώτο σετ στο tie break, ωστόσο, αντεπιτέθηκε και ισοφάρισε σχετικά εύκολα, παίρνοντας το δεύτερο με 6-2.

Στο τρίτο είχαμε θρίλερ... Ο Τσιτσιπάς σέρβιρε για τη νίκη (5-4 γκέιμ), αλλά δέχθηκε μπρέικ, με αποτέλεσμα οι δύο «μονομάχοι» να λύσουν τις διαφορές τους στο tie break. Εκεί, ο δικός μας βρέθηκε πίσω με 3-0, αλλά πήρε και τους επτά επόμενους πόντους, με αποτέλεσμα να «τσεκάρει» το εισιτήριο για την τετράδα, μετά από 2 ώρες και 39', κάνοντας ακόμη ένα βήμα προς τον πρώτο του τίτλο σε επίπεδο ATP!

Για μια θέση στον.τελικό ο Τσιτσιπάς, Νο44 στον κόσμο, θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Κάιλ Έντμουντ (Βρετανία, Νο23)-Ζοάο Σόουζα (Πορτογαλία, Νο68).

Δύσκολο έργο, όποιος και να του... έρθει, αλλά ο 19χρονος Έλληνας τενίστας βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, βγάζει ψυχή ακόμα κι αν «στραβώσει» το παιχνίδι του και δεν έχει να φοβάται τίποτα!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση