GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

400 ΑΤΟΜΑ! ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ η συγκέντρωση συμπαράστασης στον Μπουτάρη...

George Athanasios Tsoukaladakis     Ούτε 400 άνθρωποι δεν πήγανε στην εκδήλωση στο Λευκό Πύργο για την εκδήλωση συμπαράστασης προς τον ...

 Ούτε 400 άνθρωποι δεν πήγανε στην εκδήλωση στο Λευκό Πύργο για την εκδήλωση συμπαράστασης προς τον Γιάννη Μπουτάρη.
Από μια πόλη με 1.000.000 κοντά κόσμο, και με το ντροπιαστικό συμβάν του Σαββάτου πολύ νωπό είναι άκρως απογοητευτικό το νούμερο.
Αυτό το γράφω γιατί το fb δίνει συνήθως μία διαστρεβλωμένη εικόνα της πραγματικότητας.
---------------------
H συγκέντρωση συμπαράστασης στον Γιάννη Μπουτάρη, στη Θεσσαλονίκη, έγιεν απόψε Τετάρτη για την άγρια επίθεση  το περασμένο Σάββατο. Περισσότερα από 300 άτομα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μέσω Facebook και έδωσαν το παρών στον Λευκό Πϋργο. Το κάλεσμα έγινε από την ομάδα «Θεσσαλονίκη είμαστε και εμείς», προς σε όσους διαφωνούν με τα όσα συνέβησαν το Σάββατο και πιστεύουν στη δημοκρατία και τον διάλογο. Στη συγκέντρωση δίνουν το παρών, μεταξύ άλλων, η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Καλυψώ Γούλα, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και απλοί πολίτες.

4 σχόλια

  1. Με Προεδρικό Βούλευμα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΜΦΥΛΙΟΠΟΛΕΜΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΟΥΧΛΑ!!! ΑΥΤΟ ΕΣΤΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!

    Η ΦΡΑΣΗ "Χέστηκα αν ο Κεμάλ σκότωσε Ελληνες" ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!!!

    ... ΔΙΩΞΤΑΙ ΤΩΝ ΑΜΕΣΩΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με Προεδρικό Βούλευμα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΜΦΥΛΙΟΠΟΛΕΜΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΟΥΧΛΑ!!! ΑΥΤΟ ΕΣΤΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!

    Η ΦΡΑΣΗ "Χέστηκα αν ο Κεμάλ σκότωσε Ελληνες" ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!!!

    ... ΔΙΩΞΤΑΙ ΤΟΝ ΑΜΕΣΩΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποσοι ειναι οι εργαζωμενοι στο δημο Θεσσαλονικης οεο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση