GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΟΙΟΣ πρόβλεψε ότι "τώρα η Λέγκα με τα 5 Αστέρια θα πάρουν 80%"!

Christos Charitos Μεγάλη πλάκα στην Ιταλία με τον αριστερό κλόουν Ντα Λεμα, κατι σε ΓΑΠ, ο οποίος μην βλέποντας οτι ειναι ανοικτά τα μικ...

Christos Charitos
Μεγάλη πλάκα στην Ιταλία με τον αριστερό κλόουν Ντα Λεμα, κατι σε ΓΑΠ, ο οποίος μην βλέποντας οτι ειναι ανοικτά τα μικρόφωνα στην τηλεόραση είπε "τωρα η Λεγκα με τα 5 Αστέρια θα πάρουν 80%"! Οι δήμαρχοι της Λεγκα στον Βορρά ξεκρεμασαν απο τα δημαρχεία και πέταξαν έξω τις φώτογραφιες του Ιταλού προέδρου. Τα χειρότερα φιλελεφτ ειναι μπροστά σας, the pain is coming...

3 σχόλια

  1. Δεν πρέπει να ξεχνάμε και τον ΑΛΕΞΗΣ που σε λίγο θα κόψη και από της συντάξεις τον 300 ευρώ κστ΄εντολή πάντα τον Γερμανοαμερικανων διότι όπως είδατε και στην Ιταλία ο ΛΑΟΣ ψήφισε ακροδεξιούς που αυτοί έθρεψαν όμως κυβέρνηση δεν κάνανε διότι άλλοι διατάζουν...μήπως θα θέλετε να γίνουμε όλοι φασίστες ρε αλήτες;;; ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΚΆΝΟΥΜΕ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΧΆΡΗ..ΚΑΘΊΚΙΑ ΌΛΟΙ ΣΑΣ

    Uros

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Δημοκρατία «Είναι μια πομπώδης ονομασία για κάποιο ανύπαρκτο πράγμα.», όπως διατυπώνει με απλοϊκή ευγλωττία ο Ιταλός συγγραφέας G. Sartori..η Εξουσία φοβάται και μπορεί να ανεχτεί μόνο στην περίπτωση του αθλητικού χουλιγκανισμού και του κομματικού φανατισμού.

    Ένα δίκιο το έχει ο Κούλης, οφείλω να ομολογήσω. Με την γνώση της κατάστασης δεν φουντώνει ο θυμός, ώστε να πυροδοτηθεί η διεκδίκηση των ζωών μας. Τουναντίον υποβόσκει ο φόβος, κι εδώ τίθεται το διακύβευμα: αν θα νικήσει ο θυμός ή ο φόβος στους λαούς, ώστε συλλογικά να αμυνθούν, επειδή εθνικιστικά δεν υπάρχει περίπτωση εναντίωσης σε τόσο μεγάλα συμφέροντα..

    Uros

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  3. Τα τελευταία γεγονότα στην Ιταλία με το επί της ουσίας πραξικόπημα εκ μέρους του προέδρου Σέρτζιο Ματαρόλα-Κουίσλιγκ, δηλαδή με το να μη δεχθεί ως υπουργό οικονομικών τον 82χρονο ευρωσκεπτικιστή Πάολο Σαβόνα, επιβεβαίωσε τη ρήση του Γερμανού εθνικοσοσιαλιστή Άλφρεντ Ρόζενμπεργκ ότι «Σε κάθε χώρα θα βρούμε αρκετά ιδιοτελή καθάρματα», για να μπορέσουν να πετύχουν τους σκοπούς τους.

    Ο Σαβόνα είχε κάνει βέβαια πριν καιρό το έγκλημα να δηλώσει «Δεν υπάρχει Ευρώπη, μονάχα η Γερμανία πού περιστοιχίζεται από φοβισμένες χώρες», βέβαια το πως κρατάς τις μάζες φοβισμένες το είχε ορίσει ο ίδιος ο Χίτλερ λέγοντας ότι «Οι μάζες είναι σαν τις πόρνες, όσο περισσότερο τις τρομοκρατείς, τόσο περισσότερο ενδίδουν», η αλήθεια είναι ότι οι Γερμανοί επένδυσαν πάνω στο τρόμο και στην εξαθλίωση των ασθενέστερων, άλλωστε αυτό είναι το όπλο με το οποίο επιβάλλεται ο ναζισμός και επιτυγχάνεται με αρκετούς τρόπους πια, τα όπλα πλέον δεν είναι η πρώτη επιλογή γιατί έχουν μεγάλο οικονομικό κόστος.

    Τα γεγονότα της Ιταλίας είναι συνέχεια του δημοψηφίσματος της Ελλάδος πού ήρθε να επιβεβαιώσει με τον πιό ξεδιάντροπο τρόπο τη συνέχιση της γερμανικής κατοχής, οι γερμανοί δεν ξανάρχονται γιατί ποτέ δεν έφυγαν, είτε με τη μπότα, είτε τις διεφθαρμένες επιχειρήσεις τους, είτε με τα ιδιοτελή καθάρματα και τους επιγόνους τους πού μας άφησαν προίκα, είτε με την εξαιρετική τους έμπνευση την ΕΕ και το ευρώ, θα είναι εδώ για να επιβεβαιώνουν την ναζιστική τους λογική περί της φυλετικής τους ανωτερότητας, και μεις εδώ ανήμποροι να προσπαθούμε να δραπετεύσουμε μέσα από το πετσί μας μπας και γλιτώσουμε λίγο πόνο.

    Οι εκλογές, τα δημοψηφίσματα, οι λεγόμενες δημοκρατικές διαδικασίες στα υποτιθέμενα ανεξάρτητα κράτη, δεν έχουν καμμία σημασία το αποτέλεσμα στο τέλος θα είναι αυτό πού συνάδει με τα συμφέροντα της γερμανίας και των εταιρειών τους, η δήλωση του ευρωπαίου επιτρόπου για τον προϋπολογισμό γερμανού Γκίντερ Έτινγκερ, ο οποίος διαβεβαιώνει πως οι χρηματαγορές θα μάθουν τους Ιταλούς πως να ψηφίζουν, τα λέει όλα! Οι κοινωνίες είναι υποχρεωμένες να αναλάβουν δράση και να στείλουν στο διάολο τις αγορές και τα συμφέροντα πού εξυπηρετούν, δεν χρωστάμε τίποτα και σε κανένα, στο μόνο πού χρωστάμε είναι στους εαυτούς μας και στην ιστορία, να ξανατσακίσουμε το ναζισμό και τις παραφυάδες του αυτή τη φορά για πάντα.

    Έξω τώρα από το σύγχρονο στρατόπεδο συγκέντρωσης πού λέγεται ευρωπαϊκή ένωση, εξαφανίστε από κοντά σας το τοξικό αέριο πού ονομάζεται ευρώ, σκοτώστε το φόβο πού είναι φωλιασμένος μέσα σας, όσοι επιμένουν στον ευρωμονόδρομο και το τέλος των μνημονίων τον Αύγουστο σας δουλεύουν ψηλό γαζί η είναι επιεικώς ηλίθιοι.

    Το τέρας δεν θα σου παραδοθεί, ούτε θα υποκύψει σε κάποιο ατύχημα, ούτε ξαφνικά θα μετανιώσει για το πόνο πού σκόρπιζε, θα συνεχίσει να γίνετε όλο και πιο σκληρό επιζητώντας όλο και περισσότερο φρέσκο αίμα, ο μόνος τρόπος πού μπορείς να το σταματήσεις, είναι να σταματήσεις να το φοβάσαι και να αρχίσεις να σκέφτεσαι στη βάση του συλλογικού καλού και όπως έλεγε ο Εντουάρντο Γκαλεάνο, «Ας ονειρευτούμε έναν άλλο κόσμο όπου ούτε ο θάνατος, ούτε το χρήμα, θα μπορούν να μετατρέπουν έναν παλιάνθρωπο σε ευυπόληπτο πολίτη»!

    Τα ΟΧΙ μας θηλιά στο λαιμό τους, ΟΧΙ μέχρι τέλους!

    Κώστας Γκιώνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση