GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πέθανε σε ηλικία 51 ετών ο δημοσιογράφος Γιάννης Κοκκινίδης

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 51 ετών άφησε το βράδυ της Τετάρτης ο δημοσιογράφος Γιάννης Κοκκινίδης μετά από άνιση μάχη με τον καρκίν...

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 51 ετών άφησε το βράδυ της Τετάρτης ο δημοσιογράφος Γιάννης Κοκκινίδης μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ:
"Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ανακοινώνει με μεγάλη θλίψη τον θάνατο του δημοσιογράφου Γιάννη Κοκκινίδη, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή, χθες, βράδυ, σε ηλικία μόλις 51 ετών, έπειτα από άνιση μάχη με τον καρκίνο.
Ο Γιάννης Κοκκινίδης γεννήθηκε το 1967 στην Αθήνα. Μετά το πέρας των λυκειακών του σπουδών και την παρακολούθηση σεμιναρίων δημοσιογραφίας στην ΕΣΗΕΑ, άρχισε το 1987 να εργάζεται ως ελεύθερος ρεπόρτερ στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» και από το 1990 στον «Τύπο της Κυριακής». Παράλληλα, το 1987, έως τα τέλη του 1988, εργάστηκε στο Δημοτικό Ραδιοφωνικό Σταθμό «Κανάλι 1» του Πειραιά στη σύνταξη του δελτίου ειδήσεων. Από το 1993, έως το 1994 υπήρξε συνεργάτης της πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα».
Από το 1995 ξεκίνησε η συνεργασία του με την εφημερίδα «Αδέσμευτος Τύπος» του Δ. Ρίζου, όπου παρέμεινε, καλύπτοντας το ρεπορτάζ του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, μέχρι την αναστολή της έκδοσης της εφημερίδας τον Δεκέμβριο του 2012. Τα τελευταία χρόνια εργαζόταν στο Γραφείο Τύπου του ΥΠ.ΕΘ.Α., παρά τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε.
Ο Γιάννης Κοκκινίδης ήταν έμπειρος στρατιωτικός συντάκτης, πολύ συνεπής και εργατικός. Ήρεμος, ευγενής, χαμογελαστός, ιδιαίτερα αγαπητός στους συναδέλφους του.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ συλλυπείται βαθύτατα την οικογένειά του, ιδιαίτερα τη σύζυγό του, συνάδελφο μας Σοφία Μπιλιλή, μέλος της Ενώσεως και τη μονάκριβη κόρη τους και αποχαιρετά τον εκλεκτό συνάδελφο, που υπηρέτησε τη δημοσιογραφία με ήθος, αφοσίωση και ευπρέπεια.
Η εξόδιος ακολουθία του Γιάννη Κοκκινίδη θα ψαλεί αύριο στις 10 π.μ. στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Βύρωνα ενώ η σορός του θα ταφεί στον Πύργο Ηλείας".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση