GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κρήτη: Βγήκε από την εντατική ο 6χρονος που ήπιε ένα μπουκάλι κρασί

Εκτός της εντατικής βρίσκεται μετά από 20 και πλέον μέρες, ο 6χρονος που μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από κατανάλωση...

Εκτός της εντατικής βρίσκεται μετά από 20 και πλέον μέρες, ο 6χρονος που μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από κατανάλωση κρασιού. Πλέον ο ανήλικος νοσηλεύεται στην παιδιατρική κλινική του ΠΑΓΝΗ.

Υπενθυμίζεται ότι ο μικρός, χωρίς να τον δουν οι γονείς του, άνοιξε το ψυγείο και ήπιε κρασί από το μπουκάλι, με αποτέλεσμα να πέσει σε κώμα. Οι βιοχημικές εξετάσεις έδειξαν δηλητηρίαση από αλκοόλη, η κατάστασή του ήταν εξαιρετικά κρίσιμη, ωστόσο βγήκε νικητής. Η είδηση έκανε το γύρο της Ελλάδας και αναζωπυρώθηκαν οι συζητήσεις για την εξοικείωση των παιδιών με το αλκοόλ και τους κινδύνους που ελλοχεύουν. Οι γονείς του 6χρονου, όλες αυτές τις ημέρες βρίσκονται στο πλευρό του, και ετοιμάζονται, σε λίγες ημέρες να τον πάρουν μαζί τους στο σπίτι, στο χωριό τους στη Μεσαρά.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, αφέθησαν ωστόσο ελεύθεροι, με εντολή εισαγγελέα, για να βρίσκονται κοντά στο παιδί τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση