GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΣΕΠ: Φουλάρει για 7 προκηρύξεις - Έτοιμη η πρώτη

Χιλιάδες υποψήφιοι όλων των κατηγοριών και ειδικοτήτων αναμένουν την πλήρη ενεργοποίηση του προγραμματισμού του ΑΣΕΠ για την έκδοσ...

Χιλιάδες υποψήφιοι όλων των κατηγοριών και ειδικοτήτων αναμένουν την πλήρη ενεργοποίηση του προγραμματισμού του ΑΣΕΠ για την έκδοση προκηρύξεων πρόσληψης μόνιμου προσωπικού.

Η αρμόδια Ανεξάρτητη Αρχή φουλάρει τις... μηχανές της, αρχής γενομένης από τον διαγωνισμό του ΔΕΔΔΗΕ (158 μόνιμοι). Όπως όλα δείχνουν, θα είναι η πρώτη από μια σειρά προκηρύξεων που θα εκδοθεί.

Θα ακολουθήσουν οι διαγωνισμοί(*):

200 στο υπ. Πολιτισμού: Αφορά μία μόνο ειδικότητα: φυλακτικό προσωπικό ΔΕ. Για την επιλογή των μονίμων θα εφαρμοστούν τα κριτήρια του ΑΣΕΠ.

46 στο υπ. Μεταναστευτικής Πολιτικής: Θα προσληφθεί προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων, κυρίως μηχανικοί, διοικητικοί, και πτυχιούχοι Πληροφορικής.

524 στους δήμους: Είναι η συμπληρωματική προκήρυξη της 3Κ/2018. Το σχετικό αίτημα του υπ. Εσωτερικών στάλθηκε στο ΑΣΕΠ στις 26 Απριλίου. Διαβάστε: ''ΑΣΕΠ: 524 μόνιμες προσλήψεις στους δήμους (έγγραφο) – ΝΕΑ προκήρυξη''.

53 στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας: Η υπουργική απόφαση για την πρόσληψη μονίμων στο Σ.ΕΠ.Ε, βρίσκεται, ήδη, στα χέρια του ΑΣΕΠ. Θα προσληφθούν διοικητικοί, μηχανικοί, τεχνικοί.

118 στους νησιωτικούς Δήμους: Θα προσληφθούν 74 πτυχιούχοι ΑΕΙ, 33 ΤΕΙ και 11 απόφοιτοι Λυκείου-ΙΕΚ. Θα ενισχυθούν δήμοι παραμεθόριων και νησιωτικών περιοχών.

100 στην ΑΑΔΕ: Είναι η πρώτη, από μια σειρά προκηρύξεων που θα εκδώσει το υπ. Οικονομικών. Οι 100 θέσεις - για πτυχιούχους Πληροφορικής - αφορούν την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.

(*) Η σειρά έκδοσης των προκηρύξεων μπορεί να μεταβληθεί

Προκηρύξεις μονίμων που "τρέχουν"

Σημειώστε:

Προκήρυξη 6Κ/2018 (υπ. Δικαιοσύνης - αιτήσεις από 12 Ιουνίου έως 27 του ίδιου μήνα)

Προκήρυξη 5Κ/2018 (ΕΚΑΒ – αιτήσεις από 4 Ιουνίου έως 19 του ίδιου μήνα)

Στελέχη του ΑΣΕΠ υπολογίζουν ότι για τις 625 θέσεις (υπουργείο Δικαιοσύνης, ΕΚΑΒ) θα υποβληθούν πάνω από 35.000 αιτήσεις.

Πηγή: workenter.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση