GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σάλος για τον 80χρονο ιερέα που ασέλγησε σε βάρος 11χρονης στο Βόλο - Κρίθηκε προφυλακιστέος

Στη φυλακή οδηγείται ο 80χρονος ιερέας εν αργία από τον Βόλο, που κατηγορείται για την υπόθεση ασέλγειας σε βάρος 11χρονης ανήλικη...

Στη φυλακή οδηγείται ο 80χρονος ιερέας εν αργία από τον Βόλο, που κατηγορείται για την υπόθεση ασέλγειας σε βάρος 11χρονης ανήλικης, έναντι ανταλλάγματος και αμοιβής, τετελεσμένη και σε απόπειρα κατ’ εξακολούθηση.

Ο 80χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος, με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και Εισαγγελέα Βόλου, μετά την πολύωρη κατάθεσή του στην Ανακρίτρια Βόλου.

Αντιθέτως, ελεύθερη με περιοριστικούς όρους αφέθηκε η 30χρονη μητέρα της 11χρονης. Με απόφαση της Ανακρίτριας Βόλου, απαγορεύεται στη 30χρονη να έρχεται σε επαφή με το ανήλικο παιδί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος πρώην ουσιαστικά ιερέας (τελεί εδώ και πολλά χρόνια σε αργία) στην απολογία του αρνήθηκε τα πάντα, υποστηρίζοντας « ότι όλα είναι πλεκτάνη» και πως «του την έστησαν για να τον εμπλέξουν».

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, πως η 30χρονη μητέρα μπροστά στην Ανακρίτρια Βόλου φέρεται να άλλαξε την αρχική της κατάθεση, υποστηρίζοντας τώρα πως ό,τι συνέβη δεν είχε τη συγκατάθεσή της και ότι δεν είχε κάνει καμία «συμφωνία με τον ιερέα έναντι οικονομικού ανταλλάγματος».

«Είχα συμβουλέψει το παιδί να αντιδράσει αν επιχειρήσει να το πειράξει» φέρεται να ισχυρίστηκε σήμερα η 30χρονη μητέρα, η οποία επίσης προσκόμισε δικαιολογητικά, σύμφωνα με τα οποία αντιμετωπίζει προβλήματα αναπηρίας σε ποσοστό άνω του 67%.

Να σημειωθεί, πως μετά την απόφαση για την προφυλάκιση του 80χρονου ιερέα, οι συνήγοροι υπεράσπισής του, ανακοίνωσαν πως θα καταθέσουν προσφυγή κατά της απόφασης κράτησής του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση