GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε κρίσιμη κατάσταση η 8χρονη που καταπλακώθηκε από πόρτα γκαράζ - Τι λέει ο αναπληρωτής διοικητής του ΠΑΓΝΗ

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του ΠΑΓΝΗ, η 8χρονη που τραυματίστηκε όταν καταπλακώθηκε α...

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του ΠΑΓΝΗ, η 8χρονη που τραυματίστηκε όταν καταπλακώθηκε από πόρτα γκαράζ.

"Η 8χρονη βρίσκεται για τέταρτη ημέρα στην Εντατική και είναι σε καταστολή και διασωληνωμένη. Η κατάστασή της παραμένει κρίσιμη», ανέφερε μιλώντας στο cretapost, ο αναπληρωτής διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γιάννης Φανουργιάκης.

Οι γιατροί από την πρώτη στιγμή βρίσκονται στο πλάι της ωστόσο τα τραύματα που φέρει στον θώρακα είναι πολύ σοβαρά.

Υπενθυμίζεται ότι η 8χρονη που βρισκόταν στο σπίτι της στα Χανιά τραυματίστηκε σοβαρά όταν κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, καταπλακώθηκε από πόρτα γκαράζ.

Η 8χρονη μεταφέρθηκε εσπευσμένα από το νοσοκομείο Χανίων στο Ηράκλειο και εισήχθη άμεσα στη ΜΕΘ, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής της και χωρίς να υποβληθεί σε επέμβαση. Το παιδί φέρει θλαστικά τραύματα στο κεφάλι και στον θώρακα.

Πηγή πληροφοριών: cretapost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση