GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξύλινοι σταυροί για τα θύματα του μακελειού στο σχολείο της Σάντα Φε- BINTEO

Ξύλινους σταυρούς, έναν για κάθε θύμα του 17χρονου Έλληνα μαθητή, Δημήτρη Παγουρτζή, που άνοιξε πυρ μέσα στο σχολείο του, στην Σάντα Φε, ...

Ξύλινους σταυρούς, έναν για κάθε θύμα του 17χρονου Έλληνα μαθητή, Δημήτρη Παγουρτζή,που άνοιξε πυρ μέσα στο σχολείο του, στην Σάντα Φε, ετοίμασε και τοποθέτησε σε δημόσιο χώρο ο Greg Zanis.
Πρόκειται για έναν συνταξιούχο ξυλουργό, ο οποίος προσπαθώντας να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη, τις τελευταίες δεκαετίες, σε κάθε πολύνεκρη τραγωδία στις ΗΠΑ, κάνει αντίστοιχη κίνηση, φτιάχνοντας ξύλινους σταυρούς, εις μνήμην των θυμάτων.
Μέχρι σήμερα, έχει φτιάξει περισσότερους απο 22.000 σταυρούς, απόδειξη των απανωτών περιστατικών βίας και δη πυροβολισμών με πολλούς νεκρούς σε σχολεία, κέντρα διασκέδασης, εμπορικά κέντρα, καταστήματα ή ανοιχτούς χώρους στις ΗΠΑ.
Ήδη, κάτοικοι της περιοχής γράφουν τα δικά τους μηνύματα πάνω στην λευκή επιφάνεια των σταυρών, οι οποίοι με την συμπλήρωση 40 ημερών απο το μακελειό, που συντάραξε τις ΗΠΑ, αλλά και την Ελλάδα, λόγω του ομογενή μας ανήλικου δράστη, θα παραδοθούν στις οικογένεις των θυμάτων.
Πηγή: ANT1news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση