GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δείτε τον μακελάρη του Πάρκλαντ να υπερηφανεύεται για τα σχέδιά του: Θα είμαι ο επόμενος ένοπλος που θα επιτεθεί σε σχολείο- BINTEO

Οι εισαγγελικές αρχές των ΗΠΑ έδωσαν στη δημοσιότητα ένα βίντεο του 19χρονου Νίκολας Κρουζ, ο οποίος αιματοκύλισε το σχολείο του σ...

Οι εισαγγελικές αρχές των ΗΠΑ έδωσαν στη δημοσιότητα ένα βίντεο του 19χρονου Νίκολας Κρουζ, ο οποίος αιματοκύλισε το σχολείο του στο Πάρκλαντ της Φλόριντα. Στο βίντεο υπερηφανεύεται για τα σχέδια του και επιτίθεται σε όσουν έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου ζπό τα πολιτικά κυβερνητικά προγράμματα.

"Θα είμαι ο επόμενος ένοπλος που θα επιτεθεί σε σχολείο το 2018" λέει στο βίντεο. "Στόχος μου είναι να σκοτώσω τουλάχιστον 20 άτομα με ένα AR-15 και μερικούς γύρους εντοπισμού".

Ο Κρουζ περιγράφει τα σχέδια του να πάρει ένα Uber μέχρι το σχολείο του, όπου θα πραγματοποιούσε τα σχέδια του και θα περνούσε καλά.

Το βίντεο βρέθηκε στο κινητό του τηλέφωνο και οι εισαγγελικές αρχές θα το χρησιμοποιήσουν στη δίκη ως πειστήριο, σύμφωνα με το CNN.

"Θα είναι μεγάλο γεγονός. Όταν θα με δείτε στις ειδήσεις, θα ξέρετε όλοι ποιος είμαι. Όλοι θα πεθάνετε. Ανυπομονώ!" αναφέρει.

Σε αρκετά σημεία ο Κρουζ γελάει με νευρικό τρόπο και λέει "Είμαι ένα τίποτα, δεν είμαι κανένας".

"Μισώ τους πάντες και τα πάντα. Με τη δύναμη του ΑR μου, όλοι θα μάθετε ποιος είμαι" προσθέτει.

Αν και είπε πως η ζωή του δεν έχει νόημα, υπονοώντας ότι σκόπευε να πεθάνει μετά την επίθεση, ο Κρουζ επιχείρησε να βγει μαζί με τους τρομοκρατημένους μαθητές από το σχολείο για να διαφύγει της σύλληψης. Στη συνέχεια, συνελήφθη από τις αρχές μόλις ταυτοποιήθηκε από τα βίντεο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση