GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Λεβέντη: Όσοι φοιτούσαν στα Σκόπια, υπέγραφαν δήλωση ότι η Μακεδονία δεν είναι ελληνική!

Να μην παραδώσουν το όνομα της Μακεδονίας στα Σκόπια, κάλεσε τους βουλευτές όλων των κομμάτων ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέ...

Να μην παραδώσουν το όνομα της Μακεδονίας στα Σκόπια, κάλεσε τους βουλευτές όλων των κομμάτων ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας στη βουλή, στην προ ημερησίας συζήτηση για την οικονομία.
Αναρωτήθηκε μάλιστα, αν μας ενοχλεί ο όρος «Ίλιντεντ». Ο όρος «Μακεδονία» δεν μας εκθέτει ως χώρα; Και πρόσθεσε: «Γιατί τόσοι πρόθυμοι στην αίθουσα και στην άποψη να δώσουμε το όνομα; Η Ένωση Κεντρώων προτείνει να δοθεί το όνομα «Σκόπια» στην γειτονική χώρα. Ο κ. Λεβέντης έκανε και μια αποκάλυψη λέγοντας πως έχει την πληροφορία ότι όσοι φοιτούσαν στο πανεπιστήμιο των Σκοπίων, στην Ενωμένη Γιουγκοσλαβία, εγγραφόμενοι, υπέγραφαν δήλωση ότι η Μακεδονία δεν είναι ελληνική. Εύχομαι, είπε ο κ. Λεβέντης να μην υπάρχουν τέτοιοι απόφοιτοι στην σημερινή Βουλή, ενώ σημείωσε ότι η ΕΥΠ έχει τα στοχεία.
Για τα σενάρια των πρόωρων εκλογών, ο κ. Λεβέντης δήλωσε ότι μπαίνει το δίλημμα πρόοδος ή συντήρηση, όμως δεν γνωρίζουμε ποιος είναι προοδευτικός και ποιος συντηρητικός. Κατηγόρησε δε την Κυβέρνηση ότι κόβει τις συντάξεις χηρείας χωρίς να σκέφτεται πώς θα ζήσουν αυτές οι οικογένειες και πώς θα αντιμετωπίσουν την καθημερινότητά τους.
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τους πολίτες, έχει πει πολλά ψέματα και οι υποσχέσεις τις οποίες δεν πρόκειται να υλοποιήσει, τόνισε και κατηγόρησε επίσης το ΣΥΡΙΖΑ ότι αφού πήρε τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ και πολλά στελέχη του, τώρα τους βρίζει και τους χρεώνει όλα τα κακά της μεταπολίτευσης.
Συνεχίζοντας την επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ είπε ότι παίρνουν μηδέν στις επενδύσεις, και πρόσθεσε ότι έχουν μετατρέψει την οικονομία σε νεκροταφείο και με πλασματικά στοιχεία προσπαθούν να πείσουν τον ελληνικό λαό ότι μειώθηκε η ανεργία, ενώ την ίδια στιγμή 500.000 νέοι μας έχουν εγκατασταθεί στο εξωτερικό.
Τέλος, ο κ. Λεβέντης αναφέρθηκε και στην λειτουργία των ΜΜΕ λέγοντας ότι προωθούν τον δικομματισμό και εξαφανίζουν από τα πάνελ τους εκπροσώπους των μικρών κομμάτων.

2 σχόλια

  1. Εάν το λέει η μαγκιά Σου ΔΩΣΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΈΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΟΙΚΟΝΟΜΘΑ-ΕΠΙΣΤΗΜΗ!
    ΌΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΘΕΣ!!!

    ....ρίχτα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εάν το λέει η μαγκιά Σου ΔΩΣΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΈΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ-ΕΠΙΣΤΗΜΗ!
    ΌΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΘΕΣ!!!

    ....ρίχτα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση