GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χιμένεθ: Δεν ήταν οικονομικό το θέμα με την ΑΕΚ

Αίσθηση προκάλεσε το «διαζύγιο» της ΑΕΚ με τον Μανόλο Χιμένεθ. Ένα «διαζύγιο», σύμφωνα με τον Ισπανό τεχνικό, που δεν οφείλεται σε...

Αίσθηση προκάλεσε το «διαζύγιο» της ΑΕΚ με τον Μανόλο Χιμένεθ.

Ένα «διαζύγιο», σύμφωνα με τον Ισπανό τεχνικό, που δεν οφείλεται σε οικονομικούς λόγους, αλλά σε μία σοβαρή προσωπική του υπόθεση και έπρεπε οπωσδήποτε να επιστρέψει στην πατρίδα του.

«Πέρασα υπέροχα στην ΑΕΚ, αλλά δεν γινόταν να μείνω άλλο. Υπήρχαν προσωπικοί λόγοι που με υποχρέωσαν να πάρω τον δρόμο του γυρισμού. Θα έχω πάντα στην καρδιά μου την ΑΕΚ και της εύχομαι κάθε επιτυχία», τόνισε ο προπονητής της πρωταθλήτριας Ελλάδας.

Η ΑΕΚ και ο Χιμένεθ δεν είχαν καμία σημαντική διαφορά σε οικονομικά θέματα, αλλά ο Ισπανός έπρεπε να επαναπατριστεί για να βρίσκεται κοντά στην οικογένειά του.

Για αυτό μάλιστα, «υποβιβάστηκε» στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας αντί να διεκδικήσει την προοπτική της συμμετοχής στους ομίλους του Champions League.

Ο Χιμένεθ φέρεται να είχε άκρως δελεαστικές προτάσεις από ομάδες της Σαουδικής Αραβίας και της Κίνας, όμως τις απέρριψε επίσης για να βρίσκεται κοντά στα αγαπημένα του πρόσωπα, δύο ώρες δηλαδή από τη Σεβίλλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση