GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποια πασίγνωστη ηθοποιός δήλωσε: Εμένα με ενδιαφέρει ο ουράνιος έρωτας, όχι ο γήινος

Η ηθοποιός Ματθίλδη Μαγγίρα μίλησε στην εκπομπή "Εμείς" τόσο για συνεργασία της με τον Λάκη Λαζόπουλο όσο και για τον ρό...

Η ηθοποιός Ματθίλδη Μαγγίρα μίλησε στην εκπομπή "Εμείς" τόσο για συνεργασία της με τον Λάκη Λαζόπουλο όσο και για τον ρόλο που παίζει ο έρωτας στη ζωή της.

Για τον Λάκη Λαζόπουλο:

«Χαίρομαι πάρα πολύ που συνεργάζομαι πάλι με τον Λάκη Λαζόπουλο έχω πολύ ωραία σκηνική χημεία. Για εμένα ο Λάκης ήταν ένας μεγάλος σταθμός όταν ξεκινούσα. Με άφησε τελείως ελεύθερη να κάνω ό,τι θέλω, όπως το θέλω και έφτιαξα αυτό το ρόλο τότε, την Καρακαλτάκα στους «Δέκα Μικρούς Μήτσους». Μου έχει συμβεί σε άλλες περιπτώσεις να θέλουν να μου το περιορίσουν, να μου το αλλάξουν αυτό που έχω στο κεφάλι μου και θέλω να βγάλω και τον ευχαριστώ για αυτή την ελευθερία», ανέφερε η ηθοποιός.

Για τον ρόλο που παίζει ο έρωτας στη ζωή της:

«Μου λείπει ένας έρωτας. Έχω περάσει περιόδους ερωτικής αποχής στη ζωή μου. Κυρίως μετά από μεγάλες μου σχέσεις, δεν θέλω να κάνω άλλη σχέση. Θέλω να κάτσω μόνη μου και θέλω να κάτσω να φιλτράρω τι έγινε σε αυτή τη σχέση. Αυτό μπορεί να μου πάρει και δύο χρόνια και τρία και τέσσερα. Γενικά είμαι ένας άνθρωπος που θέλω να νιώθω ερωτευμένη με την μεγάλη έννοια του έρωτα όμως. Όχι με τη μικρή. Δηλαδή εμένα με ενδιαφέρει ο ουράνιος έρωτας, όχι ο γήινος. Ο γήινος εννοώ ο υλικός. Με ενδιαφέρει δηλαδή και το μυαλό μου να φτιάχνεται και η ψυχή μου και συναισθήματα και το σώμα και όλα. Όλο το έργο το θέλω. Ή όλο η τίποτα. Δεν με ενδιαφέρει μεσοβέζικα, καθόλου. Θεωρώ ότι χάνω το χρόνο μου, την ενέργεια μου και πια όχι, δεν τα έχω για χάσιμο», είπε τέλος η Ματθίλδη Μαγγίρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση