GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τελευταία εξέλιξη: Στα γραφεία της ΑΕΚ ο Ουζουνίδης

Στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ βρίσκεται αυτή την ώρα ο Μαρίνος Ουζουνίδης και είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί η συνεργασία του με τους ...

Στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ βρίσκεται αυτή την ώρα ο Μαρίνος Ουζουνίδης και είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί η συνεργασία του με τους πρωταθλητές.

Οι διαπραγματεύσεις της ΠΑΕ με τον 49χρονο προπονητή είναι σε πολύ προχωρημένο σημείο και ο ίδιος βρίσκεται στα γραφεία του συλλόγου για να ρυθμιστούν και κάποια τελευταία ζητήματα προτού μιλήσουμε για οριστικό deal.

Από τη στιγμή που το κεφάλαιο Μανόλο Χιμένεθ έκλεισε για την ΑΕΚ, ο Εβρίτης τεχνικός πέρασε σε πρώτο πλάνο για τους «κιτρινόμαυρους» με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να επιλέγει… απευθείας τον Μαρίνο Ουζουνίδη, κρίνοντας πως είναι η καλύτερη επιλογή τόσο λόγω ικανοτήτων όσο και επειδή γνωρίζει άριστα την ομάδα και δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση