GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βγήκαν τα... μαχαίρια ανάμεσα σε Παπαχριστόπουλο και Κυρανάκη για το ταξίδι Καμμένου στο Μόντε Κάρλο

«Ο κ. Καμμένος πήγε να κάνει διακοπές στο Μονακό χωρίς να ξέρουμε το λόγο, την ώρα που οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί είναι ακόμα φυλ...

«Ο κ. Καμμένος πήγε να κάνει διακοπές στο Μονακό χωρίς να ξέρουμε το λόγο, την ώρα που οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί είναι ακόμα φυλακισμένοι παράνομα στην Τουρκία, την ώρα που τρέχουν οι εξελίξεις στο Σκοπιανό» τόνισε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Κυρανάκης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του RealFm 97,8 με τον Άκη Παυλόπουλο και την Ελισάβετ Σαλαμάρα.

«Σας θυμίζω ότι ο κ. Καμμένος πριν από λίγους μήνες πήγε σε καζίνο του Λονδίνου και έμεινε στο ακριβό ξενοδοχείο Mandarin, κάνοντας λογαριασμό 3.000 ευρώ, ενώ τα Χριστούγεννα πήγε στις Αυστριακές Άλπεις, πήγε σε σουίτα 1.200 δολαρίων στην Ουάσιγκτον. Ζει μεγάλη ζωή και προφανώς η μεγάλη ζωή και η καρέκλα του είναι πολύ πιο σημαντική από τη Μακεδονία και πολύ πιο σημαντική από τους δύο στρατιωτικούς που είναι ακόμα παράνομα φυλακισμένοι στην Τουρκία. Πήγε για διακοπές ο κ. Καμμένος, προκαλεί το αίσθημα των Ελλήνων, προκαλεί τον πατριωτισμό μας. Δεν αξίζει στην Ελλάδα να έχει τέτοιο υπουργό» πρόσθεσε.

Από την πλευρά του ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος τόνισε ότι «δεν μπορώ να παρακολουθήσω το συλλογισμό του συνομιλητή σας. Απλά θα πω πως όταν εγώ πήγαινα με το γαϊδουράκι στο χωριό μου ο Καμμένος είχε την τύχη να είναι από μια πλούσια οικογένεια. Είναι ο ίδιος άνθρωπος που έχει στείλει 19 υποθέσεις στον εισαγγελέα, είναι ο ίδιος άνθρωπος που ανέδειξε τα CDS, είναι ο ίδιος άνθρωπος που έδωσε σε μένα 250 ονόματα media που δεν κατάλαβε κανείς γιατί πληρωνόντουσαν από το ΚΕΕΛΠΝΟ. Έχει φάει τις περισσότερες μηνύσεις σε επίπεδο συκοφαντικής δυσφήμισης και μόνο μια φορά έχει χάσει και είναι λογικό αυτός ο άνθρωπος να είναι στόχος επειδή δεν συμβιβάστηκε ποτέ σε θέματα διαφθοράς και διαπλοκής».

Ο κ. Παπαχριστόπουλος απαντώντας στο ερώτημα του κ. Κυρανάκη για το εάν πήγε με δικά του χρήματα στο Μονακό ο βουλευτής των ΑΝΕΛ είπε: «Αν έχετε απόδειξη ότι χρησιμοποίησε δημόσιο χρήμα βγείτε και πείτε το. Σας απαντώ ευθέως ότι είναι προσωπικό ταξίδι και ότι χρησιμοποιήθηκαν λεφτά από την προσωπική του περιουσία. Αν έχετε να αποδείξετε κάτι πείτε το». «Το κρατάμε αυτό κ. Παπαχριστόπουλε» ανταπάντησε ο κ. Κυρανάκης.

«Όταν μιλάμε δημόσια πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Εσείς δεν έχετε βουλευτική ασυλία. Αν θέλετε να πείτε ότι ξοδεύει λεφτά του κράτους πείτε το ευθέως» τόνισε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ. «Με απειλείτε; Δεν έχω βουλευτική ασυλία και ούτε θέλω να κρυφτώ πίσω από αυτή. Είναι ποινικό αδίκημα να σας κάνω μια ερώτηση; Σας ρωτώ λοιπόν: Πήγε με λεφτά του ελληνικού λαού στο Μονακό ή πήγε με δικά του; Αν είναι να πήγε με δικά του και να κάνει τη μεγάλη ζωή» συμπλήρωσε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ. «Να είστε πιο προσεκτικός γιατί ο κ. Καμμένος δεν αστειεύεται σε τέτοιου είδους θέματα, τον ξέρω καλά. Να το δείτε πριν κάνετε αντιπολίτευση αυτού του είδους» είπε από την πλευρά του ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

«Μπορώ να σας στείλω όλα τα αντίγραφα των εξόδων του κ. Καμμένου. Η ΝΔ θα πρέπει να καταλάβει ότι πρέπει να είναι πιο προσεκτική σε θέματα ηθικής τάξης. Δεν καταδέχεται ούτε μισό ευρώ από το ελληνικό δημόσιο. Έχει δικαίωμα να πάει στο Μονακό. Είναι έγκλημα; Να το ποινικοποιήσουμε; συνέχισε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ. «Αυτό που λέω είναι καθαρό. Αν ο κ. Καμμένος με τα πλούτη τα δικά του θέλει να ζήσει τη μεγάλη ζωή είναι δικαίωμά του και δεν χρειάζεται να είναι υπουργός του ελληνικού κράτους. Είστε απελπισμένος κ. Κυρανάκη και εσείς και το κόμμα σας» ανέφερε ακόμα.

Απαντώντας στις αιτιάσεις του βουλευτή ο κ. Κυρανάκης είπε ότι «όταν ο Πάνος Καμμένος πήγε στο Λονδίνο η απόδειξη του ξενοδοχείου έγραφε επάνω τη διεύθυνση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Αν θέλει να κάνει τη μεγάλη ζωή δεν χρειάζεται να τον πληρώνει ο ελληνικός λαός. Σε μια περίοδο που τα εθνικά μας θέματα είναι "φλέγοντα" ο κ. Καμμένος έχει δείξει σημάδια μεγάλης ζωής. Αν θέλει να κάνει διακοπές να παραιτηθεί. Η Κ.Ο των ΑΝΕΛ θα πρέπει να απαντήσει αν είναι πιο σημαντικά τα βουλευτικά χρήματα».

«Όποιος θέλει να ρίξει την κυβέρνηση ας καταθέσει πρόταση μομφής ενώ έχω ακούσει τον ίδιο τον Πάνο Καμμένο να λέει ότι έχει εμπιστοσύνη στον Νίκο Κοτζιά και τον Αλέξη Τσίπρα» κατέληξε ο κ. Παπαχριστόπουλος.

Ακούστε το ηχητικό

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση