GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιος σταρ του Χόλιγουντ στηρίζει τη Λίβερπουλ - ΦΩΤΟ

Ο περισσότερος κόσμος τον έμαθε (και τον αγάπησε) μέσα από το χαρακτήρα του λοχαγού Νίκολας Μπρόντι που υποδύθηκε στο πλαίσιο της ...

Ο περισσότερος κόσμος τον έμαθε (και τον αγάπησε) μέσα από το χαρακτήρα του λοχαγού Νίκολας Μπρόντι που υποδύθηκε στο πλαίσιο της αμερικανικής τηλεοπτικής σειράς "Homeland" (ήταν ο πρωταγωνιστής στις τρεις πρώτες σεζόν), όμως ο Ντάμιαν Λιούις είναι γνωστός στο φίλαθλο κοινό και με μία άλλη ιδιότητα.

Αναφερόμαστε φυσικά στην "τρέλα" του για την Λίβερπουλ, με τον 47χρονο Άγγλο ηθοποιό να είναι ένθερμος υποστηρικτής της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ και να το δείχνει με κάθε μικρή ή μεγάλη ευκαιρία που του παρουσιάζεται.

Η τελευταία δόθηκε μέσω του αποψινού τελικού του Champions League όπου οι "κόκκινοι" θα διεκδικήσουν το 6ο τρόπαιο στην ιστορία τους απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Λιούις να στηρίζει την ομάδα της Αγγλίας.

Ο ίδιος μάλιστα θα είναι στις εξέδρες του "Ολιμπίσκι" και κάνει λόγο για την μεγαλύτερη ομάδα όχι μόνο της Αγγλίας αλλά και του κόσμου, την Λίβερπουλ, ενώ τραγουδάει σύνθημα της ομάδας που συμπεριλαμβάνει από Σαλάχ μέχρι... Κουτίνιο.

"Ο Μίλνερ θα κρατήσει σιωπηλό τον Κριστιάνο Ρονάλντο για 90 λεπτά και η Λίβερπουλ θα πάρει τον 6ο τίτλο", είναι το μήνυμα του Nτάμιαν Λιούις!

Πηγή ρεπορτάζ: Filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση