GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μητροπολίτης Άνθιμος για το Σκοπιανό: Είναι σαν να έρθει κάποιος να εγκατασταθεί στο σπίτι μας- ΒΙΝΤΕΟ

"Είχαμε μια εκδήλωση πολιτιστικού, πνευματικού και εθνικού χαρακτήρα, χωρίς να θίγει κανέναν, χωρίς να απειλεί κανέναν, αλλά ...

"Είχαμε μια εκδήλωση πολιτιστικού, πνευματικού και εθνικού χαρακτήρα, χωρίς να θίγει κανέναν, χωρίς να απειλεί κανέναν, αλλά να διατρανώνει τη συμβολή των πράξεων δικαιοσύνης, όπως χρειάζονται αυτή τη στιγμή για τους δύο στρατιωτικούς, οι οποίοι δεν έπραξαν τίποτα" δήλωσε ο Μητροπολίτης Άνθιμος αναφορικά με την αγρυπνία που έγινε χθες για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης.

"Αυτή κράτησή τους έχει δημιουργήσει στη συνείδηση του λαού μεγάλη πικρία και το θεωρεί ακόμα και ταπείνωση. Βεβαίως, από την πλευρά της Τουρκίας, αφήνεται να εννοηθεί ότι έχουμε κάνει αντίστοιχη πράξη με τους οχτώ, οι οποίοι όμως, ήρθαν μόνοι τους" συμπλήρωσε.

"Τι φταίνε οι δύο στρατιώτες επειδή οι 8 Τούρκοι αξιωματικοί προσγειώθηκαν στην Αλεξανδρούπολη;" ανέφερε.

"Είναι σαν μέσα στο σπίτι σου να έρθει κάποιος να εγκατασταθεί στο σπίτι σου και να νομίζει ότι δικαιωματικά θα πράξει ότι μπορεί για να επιβεβαιώσει το δικαίωμα του να μείνει μέσα στο σπίτι" τόνισε για το Σκοπιανό.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση