GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σήμερα η δίκη των τριών συλληφθέντων για την επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη

Στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης θα δικαστούν σήμερα, Τετάρτη, οι τρεις από τους τέσσερις συλληφθέντες, που κα...

Στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης θα δικαστούν σήμερα, Τετάρτη, οι τρεις από τους τέσσερις συλληφθέντες, που κατηγορούνται για συμμετοχή στην επίθεση σε βάρος του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων για τη Γενοκτονία των Ποντίων.

Την περασμένη Δευτέρα, ο συνήγορος ενός εκ των κατηγορουμένων, οι οποίοι παραμένουν κρατούμενοι, δήλωσε κώλυμα, με αποτέλεσμα να οριστεί νέα ημερομηνία της δίκης.

Οι δύο 20χρονοι και ο 36χρονος ομογενής από την Γεωργία θα δικαστούν σήμερα στις 12 το μεσημέρι. Οι τρεις άνδρες αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της διατάραξης κοινής ειρήνης, απρόκλητης επίθεσης και διακεκριμένης φθοράς.

Υπενθυμίζεται ότι είχε συλληφθεί και ένας 17χρονος, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος, προκειμένου να δικαστεί σε δικαστήριο ανηλίκων.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης έχει καταθέσει και μήνυση κατά αγνώστων, ενώ αναμένεται να εξεταστεί ως μάρτυρας κατηγορίας από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο, ενώπιον του οποίου παραπέμφθηκαν τρεις από τους τέσσερις συλληφθέντες.

Πηγή πληροφοριών: thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση