GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εικόνες Αποκάλυψης στο Μέριλαντ- Καταστροφικές πλημμύρες σαρώνουν την περιοχή- ΒΙΝΤΕΟ

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκεται από την Κυριακή η πολιτεία Μέριλαντ των Ηνωμένων Πολιτειών εξαιτίας σφοδρών πλημμυρών που ...

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκεται από την Κυριακή η πολιτεία Μέριλαντ των Ηνωμένων Πολιτειών εξαιτίας σφοδρών πλημμυρών που πλήττουν την περιοχή.

Στην κωμόπόλη Έλικοτ τα ορμητικά νερά παρέσυραν ακόμα και αυτοκίνητα στο διάβα τους, με τους κατοίκους της πόλης να ανεβαίνουν σε πολυώροφα κτίρια προκειμένου να γλιτώσουν από την μανία της φύσης. Σύμφωνα με μαρτυρίες των κατοίκων τα νερά έφταναν σε ύψος του πρώτου ορόφου. Οι Αρχές ανακοίνωσαν ότι δεν υπήρξαν θύματα, ωστόσο το κέντρο του Έλικοτ έχει υποστεί σοβαρές ζημιές.

Η συγκεκριμένη πόλη, η οποία βρίσκεται 20 περίπου χιλιόμετρα δυτικά της Βαλτιμόρης, είχε πληγεί και προ διετίας από καταστροφικές πλημμύρες, με δυο ανθρώπους να χάνουν τελικά την ζωή τους.

Δείτε τα ΒΙΝΤΕΟ:

Πηγή Βίντεο: CBS News

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση