GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έπεσε στον γκρεμό με το αυτοκίνητό της - Την έσωσε ένα...δέντρο - ΦΩΤΟ

Από θαύμα σώθηκε μία γυναίκα, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε έπεσε σε γκρεμό 100 μέτρων, αφού πριν είχε κατρακυλήσει σε απόκρημνο...

Από θαύμα σώθηκε μία γυναίκα, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε έπεσε σε γκρεμό 100 μέτρων, αφού πριν είχε κατρακυλήσει σε απόκρημνο σημείο και σταμάτησε σε δέντρο, στον συνοικισμό Μπαλτέικα, λίγο πριν το μοναστήρι του Προυσσού.

Το ατύχημα συνέβη το πρωί αλλά κανείς από τους συγχωριανούς της ή τους διερχόμενους οδηγούς, δεν είχε καταλάβει, τι είχε συμβεί. Η οδηγός που είχε τις αισθήσεις της, ήταν εγκλωβισμένη στο όχημα και πατούσε συνεχώς την κόρνα του αυτοκινήτου. Τελικά, για καλή της τύχη την άκουσε ο πρόεδρος του χωριού, το μεσημέρι και ενημέρωσε την πυροσβεστική, την αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Άμεσα έσπευσαν 3 οχήματα της ΠΥ Καρπενησίου και 8 άνδρες που κατάφεραν να την βγάλουν από το όχημα, αφού έσπασαν το παρμπρίζ. Η τραυματίας διακομίστηκε στο νοσοκομείο Καρπενησίου.

Το όχημα πήρε τόσες πολλές τούμπες, πέφτοντας από το σημείο του συνοικισμού, που θεωρείται θαύμα πως βγήκε ζωντανή, η οδηγός από αυτό.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση