GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανοιχτό το ενδεχόμενο αναθεώρησης του Συντάγματος άφησε ο Ζάεφ

Ο Πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αναθεώρησης του Συντάγματος της χώρας του, σε δηλώσεις του στο πρακ...

Ο Πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αναθεώρησης του Συντάγματος της χώρας του, σε δηλώσεις του στο πρακτορείο ειδήσεων ΜΙΑ.

"Η ΠΓΔΜ θα πρέπει σίγουρα να ανοίξει το θέμα του Συντάγματός της, πριν από την ένταξή της στην ΕΕ, όπως όλα τα άλλα μέλη, μεταφέροντας ένα τμήμα της κυριαρχίας της στην Ένωση" ανέφερε ο Ζάεφ και πρόσθεσε ότι "εάν απαιτούνται πρόσθετες εγγυήσεις, ως ασφάλεια για τους Έλληνες πολίτες, τότε αυτό θα μπορούσε να συζητηθεί ως επιλογή".

Ο Πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ δήλωσε πως μπορεί ο ίδιος, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και οι υπουργοί των Εξωτερικών "να κάνουν μια συμφωνία, αλλά είναι οι θεσμοί και οι πολίτες των δύο χωρών που θα έχουν τον τελικό λόγο και θα λάβουν τις τελικές αποφάσεις" και σημείωσε ότι έχει πιθανότατα αναφέρει "όλες τις επιλογές ως λύση, λαμβάνοντας υπόψη την αξιοπρέπεια και την ταυτότητα".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση