GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΙΠΛΗ γκάφα! Το ξεχασμένο διαβατήριο και το λάθος του Μητσοτάκη με την Μαρέβα...

Constantino Korikis Πείτε μου ειλικρινά, ποιος Αινσταιν πρότεινε στον Κυριακό να βγάλει πρώτη είδηση ότι πήγε να περάσει τα σύνορα χωρις...


Constantino Korikis
Πείτε μου ειλικρινά, ποιος Αινσταιν πρότεινε στον Κυριακό να βγάλει πρώτη είδηση ότι πήγε να περάσει τα σύνορα χωρις διαβατήριο, και να κάνει χαριτωμενίστικη ανάρτηση στο Instagram οτι έφταιγε η Μαρέβα.
Πείτε μου ειλικρινά, αν έκανε το ίδιο ο Τσίπρας, και εβγαζε ανάλογη ανάρτηση με την Περιστέρα, πόσα χρόνια θα τρολάραμε.
-------------------
Mε το βραδινό καράβι θα μεταβεί τελικά στην Ίμβρο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς όπως αποκάλυψε ο ίδιος μέσω κοινωνικών δικτύων είχε ξεχάσει να πάρει μαζί του τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα. Είχε προγραμματίσει να φτάσει στην Ίμβρο το απόγευμα αλλά οι Τούρκοι δεν του επέτρεψαν να περάσει από το Τελωνείο των Κήπων.
«Τελωνείο Κήπων. Όταν διαπιστώνεις ότι έχεις ξεχάσει το διαβατήριο σου και νομίζεις ότι έχεις βρει τον ένοχο! ? Θα φτάσουμε στην Ίμβρο με το βραδινό καράβι!» αναφέρει η ανάρτηση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, που συνοδεύεται από μια φωτογραφία του ίδιου με την σύζυγό του Μαρέβα Μητσοτάκη. Νωρίτερα σήμερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στην Αλεξανδρούπολη για να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της πόλης.

1 σχόλιο

  1. Εδώ ξεχνούν τα διαβατήρια τους τα Νούμερα τα πολιτικά τους προγράμματα τα έχουν ήδη ξεχάσει μετά την πρώτη αναφώνηση τους! Βλ. Τον Αριστερόστροφο Φασισμό!!!

    Ένας Γιατρός δεν υπάρχει στο Ελλάντα να τους ελέγξει για ... Alzheimer;;; Φύγαν όλοι οι Γιατροί στο εξωτερικό;;;

    .... και Αυτοί που Φεύγουν και Αυτοί που Μένουν ... Τα ίδια Σκτά Τους Περιμένουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση