GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τόσκας: "Παραμυθάκι" ότι δεν έχει γίνει τίποτα για την αντιμετώπιση του Ρουβίκωνα- ΒΙΝΤΕΟ

Για την δράση του Ρουβίκωνα , την εγκληματικότητα και την επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη μίλησε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή του ΑΝΤ1 «...

Για την δράση του Ρουβίκωνα, την εγκληματικότητα και την επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη μίλησε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας.

Ο κ. Τόσκας μίλησε για τις μεγάλες επιτυχίες της Αστυνομίας, όπως η αποκάλυψη του εργοστασίου με λαθραία τσιγάρα, η εξάρθρωση κυκλωμάτων ναρκωτικών καθώς και σπείρες διαρρηκτών, τονίζοντας ότι αντί να προβάλλονται τέτοια θέματα, τελικά προβάλλονται ζητήματα με αρνητικό πρόσημο, όπως ο Ρουβίκωνας.

Όπως είπε, η δράση τέτοιων ομάδων προκαλεί περισσότερες αρνητικές επιπτώσεις για την κυβέρνηση.

Ωστόσο, όπως είπε έχουν συλληφθεί 67 άτομα στη διάρκεια των δυο ετών και η αστυνομία κάνει ότι μπορεί για να αντιμετωπίσει την δράση τους.

Απαντώντας σε συνδικαλιστές, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, υπογράμμισε ότι υπάρχουν κατευθύνσεις για να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο και ότι είναι «παραμυθάκι» ότι δεν έχουν εντολές οι αστυνομικοί από την πολιτική και φυσική ηγεσία.

Παράλληλα, τόνισε ότι η επίθεση στο Συμβούλιο της Επικρατείας είναι απόλυτα καταδικαστέα από την κυβέρνηση και γίνονται ενέργειες προκειμένου να αντιμετωπιστεί η δράση τους.

Μετά τις αντιδράσεις για την φράση του σε συνέντευξη στην ΕΡΤ, όπου χαρακτήρισε τον Ρουβίκωνα «πολιτικό μωρό που μπουσουλάει», ο κ. Τόσκας είπε ότι το εννοούσε σε επίπεδο ιδεολογίας και υπογράμμισε ότι το ζήτημα ασφάλειας της χώρας δεν πρέπει να επικεντρώνεται στον Ρουβίκωνα, καθώς αποτελεί μικρό ποσοστό του προβλήματος.

Μιλώντας για την εγκληματικότητα, τόνισε ότι οι αριθμοί δείχνουν ότι υπάρχει μείωση την τελευταία τριετία.

Μάλιστα αναφέρθηκε και στις επισκέψεις του Γάλλου προέδρου, Μακρόν, και του πρίγκιπα Κάρολου στην Αθήνα, τονίζοντας πως δεν υπήρχε περίπτωση να περπατούσαν στους δρόμους της Αθήνας αν υπήρχε πρόβλημα ασφάλειας.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι έχουν αφαιρεθεί 800 αστυνομικοί από την φύλαξη προσώπων, απαντώντας στον πρόεδρο του αστυνομικών υπαλλήλων, Γρ. Γερακαράκο, ότι κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί.

Μάλιστα, ο κ. Τόσκας είπε πως τις τελευταίες ημέρες έχουν «φαγωθεί» οι συνδικαλιστές γιατί κάνουν περιπολίες αστυνομικοί, 45 ετών.

Αναφερόμενος στην επίθεση που δέχτηκε ο Γιάννης Μπουτάρης και την κόντρα που ξέσπασε με αφορμή το γεγονός αυτό μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης, ο κ. Τόσκας κατηγόρησε την ΝΔ ότι έχει στρώσει το χαλί σε ακροδεξιές παρέες.

«Η ΝΔ έχει κάνει μεγάλα λάθη και στην προηγούμενη κυβέρνηση με την υιοθέτηση ακραίων πολιτικών», είπε μεταξύ άλλων.

Για τις επικρίσεις που δέχεται η κυβέρνηση για την συνεργασία με τους ΑΝΕΛ, ο κ. Τόσκας απάντησε ότι υπάρχει αρμονική συνεργασία, παρά τις διαφωνίες, σημειώνοντας ότι δεν έχουν καμία σχέση με φασιστικές αντιλήψεις και πρακτικές.

Απαντώντας στην Φώφη Γεννηματά, ο κ. Τόσκας την κάλεσε να θυμηθεί πως ήταν η χώρα όταν εκείνη ήταν στην κυβέρνηση, ενώ εξαπέλυσε πυρά και κατά συνδικαλιστών αστυνομικών λέγοντας πως κάποιοι δουλεύουν εργολαβικά για την αντιπολίτευση.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

Πηγή πληροφοριών: ΑΝΤ1news

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση