GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέες απειλές του Ρουβίκωνα κατά του Δημάρχου Τήνου - Η οργισμένη αντίδραση του Γιάννη Σιώτου

Αθωώθηκαν από το δικαστήριο της Σύρου τα οκτώ μέλη του Ρουβίκωνα, όπου βρέθηκαν κατηγορούμενα ύστερα από μήνυση του δημάρχου Τήνου, Γιάνν...

Αθωώθηκαν από το δικαστήριο της Σύρου τα οκτώ μέλη του Ρουβίκωνα, όπου βρέθηκαν κατηγορούμενα ύστερα από μήνυση του δημάρχου Τήνου, Γιάννη Σιώτου για την εισβολή στο δημαρχείο του νησιού.
Ο Δήμαρχος Τήνου, μετά την απόφαση του δικαστηρίου να αφήσει ελεύθερους τους οκτώ συλληφθέντες διερωτήθηκε μιλώντας στο ραδιόφωνο σταθμός "Θέμα": «πως να φοβούνται όταν εισβάλλουν στο βρετανικό συμβούλιο, στη γαλλική πρεσβεία και αλλού και παραμένουν ατιμώρητοι;». Κατήγγειλε μάλιστα «το τραγικό ήταν ότι με την αποχώρηση του δικαστηρίου μας απειλούσαν και μας προπηλάκιζαν ανενόχλητοι εντός της αιθούσης». Σύμφωνα με τον δήμαρχο Τήνου, που προανήγγειλε «συμπληρωματικές διώξεις για απειλές και εξύβριση», τα μέλη του Ρουβίκωνα υποστήριξαν ότι η δίκη τους ήταν «πολιτική».
Σημειώνεται ότι σε χθεσινή του ανάρτηση στο Facebook, κορυφαίο στέλεχος του «Ρουβίκωνα», εξαπολύει απειλές κατά του Δημάρχου της Τήνου, λέγοντας μεταξύ άλλων πως «ο εφιάλτης τώρα ξεκινάει για την δημοτική αρχή της Τήνου».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση