GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εντυπωσιάζει η Σάκκαρη στο Παρίσι- Πρόκριση στις "32"

Από όλα τα Grand Slam μόνο στο Ρολάν Γκαρός δεν είχε παρουσία στον 3ο γύρο η Μαρία Σάκκαρη. Το 2017 κατάφερε να φτάσει έως τον 3ο ...

Από όλα τα Grand Slam μόνο στο Ρολάν Γκαρός δεν είχε παρουσία στον 3ο γύρο η Μαρία Σάκκαρη. Το 2017 κατάφερε να φτάσει έως τον 3ο γύρο σε Αυστραλιανό όπεν, Γουίμπλεντον και Αμερικανικό όπεν. Φέτος το κατάφερε και στο γαλλικό όπεν.

Η 22χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια στον 2ο γύρο βρέθηκε αντιμέτωπη με την 29χρονη Ισπανίδα Κάρλα Σουάρεθ Ναβάρο, νούμερο 23 στον παγκόσμια κατάταξη και μετά από μεγάλη «μάχη», όπου έχανε με 4-2 και 5-3, κατάφερε να πάρει το πρώτο σετ με 7-5, ενώ στο δεύτερο επικράτησε με 6-3 και προκρίθηκε.

Μέχρι τώρα, μόνο η Λένα Δανιηλίδου είχε καταφέρει από ελληνικής πλευράς να έχει πρόκριση έως τον 3ο γύρο σε όλα τα Grand Slam. Πλέον η Σάκκαρη θα βρει μπροστά της την 21χρονη Ρωσίδα Ντάρια Καζάτκινα, νούμερο 14 στον κόσμο, η οποία νίκησε 6-3, 6-3 και απέκλεισε την 32χρονη Βελγίδα Κίρστεν Φλίπκενς, νούμερο 65.

Θυμίζουμε πως στον 1ο γύρο η Ελληνίδα τενίστρια νίκησε με 7-6, 6-2, την 32χρονη Μάντι Μινέλα από το Λουξεμβούργο (νούμερο 307).

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση