GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παπαχριστόπουλος: Οι προστατευόμενοι μάρτυρες είναι νομοθετικά κατοχυρωμένοι - ΒΙΝΤΕΟ

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος, μιλώντας στη Βουλή στην συζήτηση επί του πορίσματος για την υπόθε...

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος, μιλώντας στη Βουλή στην συζήτηση επί του πορίσματος για την υπόθεση NOVARTIS αναφέρθηκε στο θεσμό των προστατευόμενων μαρτύρων τονίζοντας ότι δεν είναι κουκουλοφόροι αλλά νομοθετικά κατοχυρωμένοι.

O κ. Παπαχριστόπουλος έκανε λόγο για ισχυρές ενδείξεις στην υπόθεση και αναφέρθηκε στα χρήματα που έδινε το ΚΕΕΛΠΝΟ σε μέσα ενημέρωσης.

"Για ένα ζήτημα ηθικής τάξης 23.000 ευρώ, ο πρωθυπουργός ξήλωσε δύο υπουργούς και έδωσε ένα μήνυμα παντού" είπε και συμπλήρωσε ότι τόσα χρόνια δεν έχει "ανοίξει μύτη" όπως είπε για τα panama papers, για τις εξωχώριες, για τις λίστες, για τους οικονομικούς παραδείσους,.

"Θέλει αρετή και τόλμη η κοινοβουλευτική δημοκρατία και αυτή την αρετή και τη τόλμη την έχει αυτή η κυβέρνηση" κατέληξε ο κ. Παπαχριστόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση