GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μακ: Μας έκλεψαν το νταμπλ, δεν ξέρω αν θα μείνω στον ΠΑΟΚ

Θεωρεί ότι με την κατάκτηση του Κυπέλλου ο ΠΑΟΚ απέδειξε ότι διαθέτει την καλύτερη ομάδα. Περιμένει να μάθει γρήγορα τις εξελίξεις...

Θεωρεί ότι με την κατάκτηση του Κυπέλλου ο ΠΑΟΚ απέδειξε ότι διαθέτει την καλύτερη ομάδα. Περιμένει να μάθει γρήγορα τις εξελίξεις για το μέλλον του και αναφέρεται με θέρμη στη σχέση του με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ρόμπερτ Μακ μίλησε στην ιστοσελίδα "sport.sk" και είπε πολλά και ενδιαφέροντα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την κατάκτηση του Κυπέλλου: "Ήταν εξαιρετικό το ότι κατακτήσαμε το Κύπελλο, μέσα σε μια τέτοια φανταστική ατμόσφαιρα. Κάναμε σπουδαία δουλειά, θα μπορούσαμε να κερδίσουμε με ακόμη μεγαλύτερο σκορ, μέσα στο γήπεδο της μεγάλης μας αντιπάλου, της ΑΕΚ. Μας έβαλαν να παίξουμε εκεί μέσα, αλλά αποδείξαμε πως αξίζαμε το τρόπαιο. Θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει ένα υπέροχο νταμπλ, αλλά μας έκλεψαν. Ωστόσο, είμαστε χαρούμενοι που έχουμε τόσο ποιοτική ομάδα. Είδαμε το Κύπελλο σαν εξιλέωση".

Για την υποδοχή στο αεροδρόμιο: "Υπήρχαν πολλοί άνθρωποι που μας περίμεναν εκεί κι άλλοι 10.000 στην πόλη. Ήταν κρίμα που παίξαμε στην Αθήνα, όπου μας στήριζαν 20.000 οπαδοί στο γήπεδο και δεν πρόλαβαν να επιστρέψουν για να είναι κι εκείνοι στους πανηγυρισμούς. Ήταν υπέροχα όσα ζήσαμε, γιορτάζαμε μέχρι τα ξημερώματα. Το Κύπελλο ήταν ανταμοιβή, όχι μόνο για τους παίκτες και τον σύλλογο, αλλά και για τους υπέροχους οπαδούς μας".

Για το αν τον πονά ακόμη η απώλεια του πρωταθλήματος: "Φυσικά, είναι άλλο το να κατακτάς το νταμπλ κι άλλο μόνο ένα Κύπελλο. Δυστυχώς, δεν φταίμε εμείς γι’ αυτό κι αν δεν συνέβαινε θα ήμασταν πρωταθλητές. Γι’ αυτό θέλαμε να αποδείξουμε πως είμαστε καλύτεροι. Επιπλέον, παίζαμε και στο γήπεδο της ΑΕΚ. Συνολικά ήταν μια φανταστική σεζόν, την απόλαυσα. Χαίρομαι που επέστρεψα πέρυσι το καλοκαίρι".

Για το δανεισμό του από τη Ζενίτ: "Θα το δούμε. Φυσικά, θέλω να ξέρω τι θα συμβεί την επόμενη σεζόν το συντομότερο δυνατόν. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε μιλήσει γι 'αυτό με τη Ζενίτ, θέλαμε να περιμένουμε μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν. Είμαι ανοιχτός σε όλες τις προοπτικές, ένιωθα καλά στη Ζενίτ, όμως μετά από μισό χρόνο στεναχωρήθηκα πολύ με τη συμπεριφορά τους. Έχουν σκληρή καρδιά, αγοράζουν πολλούς παίκτες και με παραμέρισαν. Φέτος τερμάτισε μόλις πέντε θέσεις από το τέλος…".

Για το αν είναι επιλογή ο ΠΑΟΚ: "Υπάρχουν περισσότερες επιλογές, πιστεύω ότι θα επιλέξω το καλύτερο. Κάποια πρωταθλήματα δεν έχουν ακόμη τελειώσει, οπότε είναι δύσκολο να πούμε κάτι πιο συγκεκριμένο τώρα".

Για το ότι εφέτος είχε 26 παιχνίδια στο Πρωτάθλημα και ακόμη 11 συμμετοχές στο Κύπελλο: "Ναι, έχω παίξει αρκετούς αγώνες, υπήρχαν πολλοί καλοί ποδοσφαιριστές στην ομάδα, οπότε δεν μπορώ να παραπονεθώ, είναι κρίμα που δεν πήγαμε στο Europa League. Ο προπονητής προσπάθησε να κάνει το σωστό ροτέισον, πιθανότατα γι’ αυτό είχαμε τόση ενέργεια στο τέλος της σεζόν και κυριαρχήσαμε στον τελικό επί της ΑΕΚ".

Για το γεγονός ότι οι επιδόσεις του ήταν πιο χαμηλές σε σχέση με προηγούμενες σεζόν: "Όταν ήμουν στον ΠΑΟΚ πριν δύο χρόνια έπαιζα ως επιθετικός, φέτος αγωνίστηκα στην μεσοεπιθετική γραμμή. Εκεί να ψάξετε την αιτία. Είχα κάποιες ασίστ, δεν ήταν η καλύτερη σεζόν βέβαια και έχω αποφασίσει να δουλέψω πάνω σ' αυτό για να γίνω καλύτερος και πιο παραγωγικός".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση