GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΣΕΠ: Εντολή για άμεση έκδοση νέας προκήρυξης μονίμων θέσεων

Η εσωτερική εντολή δόθηκε την Τετάρτη το μεσημέρι: "Ετοιμάστε την 7Κ". Στους διαδρόμους του ΑΣΕΠ όλοι κατάλαβαν ότι ο εν...

Η εσωτερική εντολή δόθηκε την Τετάρτη το μεσημέρι: "Ετοιμάστε την 7Κ". Στους διαδρόμους του ΑΣΕΠ όλοι κατάλαβαν ότι ο ενδεικτικός αυτός αριθμός, που χρησιμοποίησε ο εντολέας, υποδηλώνει την πρόθεση των ενοίκων των υψηλών ορόφων της Ανεξάρτητης Αρχής να εκδοθεί άμεσα νέα προκήρυξη για πρόσληψη μονίμων υπαλλήλων.

Πράγματι, στο ΑΣΕΠ οι ρυθμοί εντείνονται και πάλι. Αφενός επισπεύδεται η έκδοση αποτελεσμάτων παλαιότερων διαγωνισμών, σε συνδυασμό με την διεκπεραίωση του διαγωνισμού των δήμων, (3Κ), αφετέρου προετοιμάζονται πυρετωδώς οι επόμενες προκηρύξεις για την επιλογή μονίμων υπαλλήλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε πλεονεκτικότερη θέση για έκδοση βρίσκονται -αυτή τη στιγμή- τρεις προκηρύξεις (ΔΕΔΔΗΕ, υπ. Πολιτισμού, υπ. Μεταναστευτικής Πολιτικής). Και οι τρεις βρίσκονται στο ίδιο σημείο εκκίνησης.

Σημειώστε:

  • 158 στην ΔΕΔΔΗΕ: Οι θέσεις αφορούν υπηρεσίες σε όλη την χώρα. Θα επιλεγούν, κυρίως, διοικητικοί και τεχνικοί διαφόρων ειδικεύσεων. Διαβάστε: ''Όλα τα μυστικά για την προκήρυξη της ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ (158 μόνιμοι)''.
  • 200 στο υπ. Πολιτισμού: Αφορά μία μόνο ειδικότητα: φυλακτικό προσωπικό ΔΕ. Για την επιλογή των μονίμων θα εφαρμοστούν τα κριτήρια του ΑΣΕΠ.
  • 46 στο υπ. Μεταναστευτικής Πολιτικής: Θα προσληφθεί προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων, κυρίως μηχανικοί, διοικητικοί, και πτυχιούχοι Πληροφορικής. Διαβάστε: ''ΑΣΕΠ: Έρχεται νέα προκήρυξη για 46 μονίμους''.

Όλα δείχνουν ότι η συμπληρωματική προκήρυξη για τους δήμους (524 μόνιμες θέσεις) θα μείνει λίγο πίσω.

Πηγή: workenter.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση