GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στα δικαστήρια ο Αλκέτ Ριζάι- Έβρισε Εισαγγελέα και Πρόεδρο- ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, μεταφέρθηκε από τις φυλακές Δομοκού στα Δικαστήρια της Λαμίας ο Αλβανός κακοποιός, ο οποίος ήταν ι...

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, μεταφέρθηκε από τις φυλακές Δομοκού στα Δικαστήρια της Λαμίας ο Αλβανός κακοποιός, ο οποίος ήταν ιδιαιτέρα προκλητικός απέναντι στην Εισαγγελέα και τον Πρόεδρο του Δικαστηρίου.

Ο Αλκέτ Ριζάι μαζί με δυο ακόμη συμπατριώτες του, κρατούμενοι και αυτοί στις φυλακές Δομοκού, στις 9 το πρωί ανέβηκαν τα σκαλιά του Δικαστικού Μεγάρου, συνοδεία πάνοπλων αστυνομικών.

Ο χώρος έξω και μέσα στα Δικαστήρια από νωρίς το πρωί ήταν αστυνομοκρατούμενος, ενώ μεγάλη ήταν και η αστυνομική δύναμη που συνόδευε το μεταγωγικό όχημα κατά τη διαδρομή από και προς τις φυλακές Δομοκού.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

Έβρισε τον Πρόεδρο του Δικαστηρίου

Οι τρεις βαρυποινίτες κάθισαν στο εδώλιο με την κατηγορία της οπλοκατοχής, αφού στο κελί τους βρέθηκαν αυτοσχέδια μαχαίρια, σε έλεγχο σωφρονιστικών υπαλλήλων.

Ο Αλκέτ Ριζάι ήταν ιδιαίτερα προκλητικός απέναντι στο δικαστήριο, ζητώντας να δει φωτογραφίες από τα μαχαίρια, ενώ έκανε ερωτήσεις σε επιθετικό τόνο στην Εισαγγελέα της έδρας. «Είστε εδώ για να απαντάτε και όχι να ρωτάτε...», ήταν η απάντηση από τον Πρόεδρο του Δικαστηρίου, που διέκοψε για λίγο τη δίκη μετά την ένταση που δημιουργήθηκε.

Μετά την ανακοίνωση της ποινής, που ήταν 3 χρόνια για τον έναν και 26 μήνες για τον Αλκέτ και τον άλλο κατηγορούμενο, ο Αλκέτ Ριζάι επιτέθηκε φραστικά στον Πρόεδρο της έδρας λέγοντας διάφορα... "γαλλικά".

Πηγή: lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση