GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συμβαίνουν και στο... ΝΒΑ - Δείτε τον καβγά του ράπερ Ντρέικ με παίκτη των Καβαλίερς - ΒΙΝΤΕΟ

Η Ομοσπονδία του NBA ζήτησε από τους Τορόντο Ράπτορς να συμβουλέψουν τον ράπερ Ντρέικ να μην εμπλακεί ξανά σε προφορικές αντεγκλήσ...

Η Ομοσπονδία του NBA ζήτησε από τους Τορόντο Ράπτορς να συμβουλέψουν τον ράπερ Ντρέικ να μην εμπλακεί ξανά σε προφορικές αντεγκλήσεις, όπως έγινε στην περίπτωση του παιχνιδιού με τους Καβαλίερς, κατά το οποίο καυγάδισε με τον Κέντρικ Πέρκινς.

Ο Ντρέικ είναι παγκόσμιος πρεσβευτής των Τορόντο Ράπτορς από το 2013. Συνήθως κάθεται στις θέσεις που βρίσκονται ακριβώς δίπλα από τον πάγκο της ομάδας του και πολύ συχνά έχει λεκτικές διαμάχες με παίκτες αντίπαλων ομάδων.

Το περιστατικό με το διάσημο παίκτη και τον διάσημο ράπερ έγινε καθώς οι δύο ομάδες έφευγαν από το γήπεδο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Στη συνέχεια αντάλλαξαν θυμωμένες κουβέντες και μετά την νίκη των Κλίβελαντ Καβαλίερς στην παράταση.

Ο προπονητής των Ράπτορς πάντως Ντουέιν Κέισι, είπε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με τη συμπεριφορά του Ντρέικ στο γήπεδο, προσθέτοντας ότι εύχεται όλοι οι οπαδοί της ομάδας να είχαν το ίδιο πάθος με τον τρεις φορές βραβευμένο με Γκράμι καλλιτέχνη.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση