GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Ερντογάν επιβεβαιώνει την ύπαρξη σχεδίου δολοφονίας του - "Εγώ είμαι εδώ" διαμηνύει ο "Σουλτάνος"

Ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στην κοινή συνέντευξη τύπου που έδωσε στο Σαράγεβο με το Βόσνιο ηγέτη, Μπακίρ Ιζετμπέκοβιτς, α...

Ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στην κοινή συνέντευξη τύπου που έδωσε στο Σαράγεβο με το Βόσνιο ηγέτη, Μπακίρ Ιζετμπέκοβιτς, αναφέρθηκε και στις πληροφορίες περί απόπειρας δολοφονίας του, επιβεβαιώντας τες ουσιαστικά.
Όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1, στην Τουρκία, Μαρία Ζαχαράκη, ο Τούρκος Πρόεδρος δήλωσε σχετικά, «τις άκουσα κι εγώ. Με ενημέρωσε η ΜΙΤ γι’ αυτές τις πληροφορίες. Αλλά εγώ είμαι εδώ. Τέτοιου είδους απειλές δεν μας εμποδίζουν από τίποτα. Όταν εμείς ξεκινάμε κάτι, το συνεχίζουμε. Οι άνθρωποι που έχουν έρθει από την Ευρώπη για να συναντήσουν τον ηγέτη τους, γίνεται να μην τον δουν; Γι’ αυτό εμείς θα συνεχίσουμε την πορεία μας».
Όπως έγινε γνωστό το Σάββατο, οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες απέτρεψαν σχέδιο δολοφονίας κατά του Τούρκου Προέδρου, το οποίο θα εκτελούνταν κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Σαράγεβο.
Το σχέδιο αυτό φέρονται να οργάνωναν Τούρκοι πολίτες, ωστόσο πληροφορίες που έφτασαν από τα Σκόπια αλλά και τις δυτικές μυστικές υπηρεσίες στη ΜΙΤ λίγο πριν από την επίσκεψη του Ερντογάν στη Βοσνία, το απέτρεψαν.
ΠΗΓΗ:ant1news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση