GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ!» ΑΠΕΙΛΕΙ ο Ρουβίκωνας τον Μητσοτάκη κι ο Τσίπρας «καταδικάζει»...

Καλοδεχούμενη χαρακτήρισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη δευτερολογία του κατά την προ ημερησίας στη Βουλή την καταδίκη από τον Αλέξη Τσίπρα τ...

Καλοδεχούμενη χαρακτήρισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη δευτερολογία του κατά την προ ημερησίας στη Βουλή την καταδίκη από τον Αλέξη Τσίπρα της εναντίον του απειλής από μέλος του Ρουβίκωνα και τόνισε: "Σε μένα και στη ΝΔ απειλές δεν περνάνε" .

Αναρωτήθηκε όμως πως είναι δυνατόν σε μία ευνομούμενη πολιτεία να γίνονται ανεκτές τέτοιες αναρτήσεις και πράξεις από την ώρα που ειναι γνωστή η ταυτότητα των δραστών και είπε στον κ.Τσίπρα: "Δημοκρατική ομαλότητα και Ρουβίκωνες δεν πάνε μαζί. Πρέπει να διαλέξετε ποιους θα προστατέψετε".

Κατηγόρησε δε τον πρωθυπουργό ότι διαστρεβλώνει τα γεγονότα και υπενθύμισε ότι η ΝΔ στην ανακοίνωση της για την επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη είχε εξαρχής κάνει λόγο για "δράστες φασιστικής επιθεσης πατριδοκάπηλων".

Στην δευτερολογία του ο κ. Τσίπρας καταδίκασε  τις απειλές του Ρουβίκωνα κατά του κ. Μητσοτάκη. «Καταδικάζω με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τις απαράδεκτες απειλές που δεχτήκατε στο διαδίκτυο και τα υπονοούμενα από κάποιον που αυτοαποκαλείται αναρχικός και μέλος του Ρουβίκωνα» ανέφερε στον πρόεδρο της ΝΔ. Ξεκαθάρισε, μάλιστα, ότι ο ίδιος εκπροσωπεί μια παράταξη, την Αριστερά, η οποία σε αυτό τον τόπο «ήταν πάντα στη θέση του διωκόμενου, όχι του διώκτη» και «έχει υποστεί για χρόνια τη βία του κράτους και του παρακράτους». «Αυτά που συνέβησαν στη Θεσσαλονίκη θυμίζουν εποχές Γκοτζαμάνηδων που η Δημοκρατία δεν θα επιτρέψει να επιστρέψουν ποτέ» διεμήνυσε ο πρωθυπουργός.

Νωρίτερα ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα στην προσωπική του σελίδα στο facebook ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ότι είναι να πούμε στον Μητσοτάκη, θα του το πούμε από κοντά και σύντομα».
Το τελευταίο διάστημα, το συγκεκριμένο ηγετικό στέλεχος εκτοξεύει συνεχώς απειλές, μέσω μηνυμάτων του στο διαδίκτυο, και χαρακτηριστικά για τον Κ.Μητσοτάκη γράφει: «Ο Μητσοτάκης έβγαλε τηλεοπτικό διάγγελμα για μας. Το ακροδεξιό νεοφιλελεύθερο υβρίδιο της Νέας Δημοκρατίας στα καλύτερά του. Εμείς δεν βγάζουμε διαγγέλματα. Ότι είναι να πούμε στον Μητσοτάκη, θα του το πούμε από κοντά και σύντομα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση