GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΧΑΜΟΣ! Η Μεγαλοοικονόμου έφερε το κινητό στο κεφάλι συνεργάτη της στη Βουλή...

Ένα πρωτοφανές επεισόδιο με πρωταγωνίστρια την Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου σημειώθηκε στο καφενείο της Βουλής και ενώ είναι σε εξέλιξη η συζή...

Ένα πρωτοφανές επεισόδιο με πρωταγωνίστρια την Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου σημειώθηκε στο καφενείο της Βουλής και ενώ είναι σε εξέλιξη η συζήτηση στην Ολομέλεια για την υπόθεση Novartis.
Όλα ξεκίνησαν όταν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μπήκε στο καφενείο και είδε έναν δημοσιογράφο, που στις προηγούμενες εκλογές ήταν υποψήφιος με την Ένωση Κεντρώων στον Νομό Ευβοίας και ο οποίος υποστηρίζει ότι ήταν συνεργάτης της κ. Μεγαλοοικονόμου. Όταν τον εντόπισε μέσα στο πλήθος , η βουλευτής βγήκε εκτός εαυτού και του ζήτησε να φύγει από τη βουλή.
«Βγες έξω καθίκι. Πώς μπήκες μέσα παλιάνθρωπε; Ποιος σου έδωσε άδεια;» φέρεται να του είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων.
«Δεν πάω πουθενά» της απάντησε εκείνος, ζητώντας να κληθεί ο φρούραρχος.
«Δεν θα με απειλείς εσύ. Δεν θα έρχεσαι εδώ» επέμεινε η κ. Μεγαλοοικονόμου.
«Ποια είσαι εσύ; Έχω άδεια» ανταπάντησε αυτός.
Τότε, σύμφωνα με πληροφορίες η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άρχισε να τον χτυπάει στο κεφάλι με την τσάντα αλλά και το κινητό της τηλέφωνο . Μάλιστα, στη συνέχεια άρπαξε και μια καρέκλα και προσπάθησε να την πετάξει πάνω του.
Το επεισόδιο έληξε τελικά με την παρέμβαση της φρουράς της βουλής .
Η ίδια διέψευσε ότι απείλησε να σηκώσει καρέκλα, επιβεβαίωσε όμως ότι τον χτύπησε με το κινητό της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση