GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ράκος η Μέγκαν Μαρκλ στο παρά πέντε του βασιλικού γάμου - Γιατί δεν θέλει να την παραδώσει ο πατέρας της

Η Μέγκαν Μαρκλ παρακάλεσε την πατέρα της να την παραδώσει στον πρίγκιπα Χάρι στον γάμο τους, μετά από τις τελευταίες εξελίξεις που τον θέ...

Η Μέγκαν Μαρκλ παρακάλεσε την πατέρα της να την παραδώσει στον πρίγκιπα Χάρι στον γάμο τους, μετά από τις τελευταίες εξελίξεις που τον θέλουν να ακυρώνει τα σχέδια να συμμετέχει στον γάμο λόγω του σκανδάλου με τις φωτογραφίες.
Φίλοι της διάσημης ηθοποιού αναφέρουν ότι είναι σοκαρισμένη και ανήσυχη μετά την ανακοίνωση του 73χρονου πατέρα της ότι θέλει να απέχει για να μην προξενήσει περαιτέρω ντροπή στην κόρη του. Σύμφωνα με όσα έχουν αναπαραχθεί, πριν από έξι ημέρες υπέστη και ένα καρδιακό επεισόδιο, αλλά πήρε εξιτήριο για να μπορεί να ταξιδέψει στο Λονδίνο.

Πριν λίγα 24ωρα εφημερίδα είχε αποκαλύψει ότι ο πατέρας της είχε "στήσει" μαζί με φωτογράφο τις τελευταίες φωτογραφίες που τον έδειχναν να αναζητά σε υπολογιστή τα τελευταία νέα για την κόρη του.
Σύμφωνα με την Dailymail, η διάσημη ηθοποιός υποστηρίζει τον πατέρα της σε αυτή την ιστορία, δείχνοντας κατανόηση για τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την κίνηση.
"Δεν είναι αυτό που θέλει η Μέγκαν, προφανώς θέλει τον πατέρα της στο πλευρό της. Και η ιδέα ότι θα απουσιάζει δεν είναι κάτι το οποίο θέλει να αντιμετωπίσει. Τόσο η ίδια, όσο και ο πρίγκιπας Χάρι παρακαλούν τον κόσμο και τους δημοσιογράφους να του δώσουν λίγο χώρο και χρόνο. Το έχουν ζητήσει εδώ και εβδομάδες, ενώ προσπαθούν να του προσφέρουν βοήθεια και υποστήριξη. Ο πατέρας της νιώθει μια μεγάλη πίεση. Το ενδιαφέρον τους για αυτόν είναι αληθινό και αυθεντικό. Είναι ένας περήφανος άνδρας που θέλει να σταθεί ως πατέρας και να μην τον φροντίζουν άλλοι, αλλά είναι δύσκολο. Το ζευγάρι κάνει ότι μπορεί για να τον βοηθήσει" ανέφερε ο φίλος της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση