GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ανακοίνωση του ΚΚΕ για την επίθεση κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης

Το ΚΚΕ με ανακοίνωσή του καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την επίθεση σε βάρος του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρ...

Το ΚΚΕ με ανακοίνωσή του καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την επίθεση σε βάρος του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, τονίζοντας, ταυτόχρονα ότι «τέτοιες απαράδεκτες ενέργειες σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους Συλλόγους και τις Ενώσεις των Ποντίων».

1 σχόλιο

  1. Φίλοι Του ΚΚΕ!

    Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ Του στην Ημέρα Μνήμης Της Γενοκτονίας Των Ποντίων ΕΙΤΑΝΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΥΒΡΙΣΕΙ ΝΕΚΡΩΝ!!!



    Φίλοι Του ΚΚΕ!

    Ο Πολιτικός Του Ρόλος Είναι καθαρά ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ ΝΑΖΙΣΤΟΦΑΣΙΣΜΟΣ-ΝΕΟΤΑΞΗΤΙΚΟΣ ΝΑΖΙΣΤΟΦΑΣΙΣΜΟΣ! Εσείς Έπρεπε να τα "Πιάνεται" Αυτές ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΑΜΕΣΩΣ!

    Φίλοι Του ΚΚΕ!
    Η Πολιτική Του Παρουσία στην Ελληνική "Πολιτική Σκηνή" ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΑΝΤΙΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ και ούτως κι άλλως ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΝΤΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ!



    Φίλοι Του ΚΚΕ!

    ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΑ ΠΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΓΙΝΑΝΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ και ΟΧΙ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ!!!
    Η Καζέρτα-Λίβανος-Βάρκιζα (ΚΑ.ΛΙ.ΒΑ.) ΔΕΝ ΜΆΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΕΠ ΟΥΔΕΝΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΕΣ ΔΙΑΜΕΣΟΥ ΤΟ ΛΑΚΕΔΟΡΑΓΙΑΔΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ/ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"!!!
    Ας ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΜΑΙ... "Βαιλικότερη ΤΟΥ Βασιλέως!"


    ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση