GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ στην Καλλιθέα! Δρόμος άνοιξε και "κατάπιε" αυτοκίνητα...

Τρία αυτοκίνητα "κατάπιε" η γη στο πάρκινγκ, δίπλα στον ηλεκτρικό του Ταύρου, όταν υποχώρησαν τα θεμέλια της κάλυψης του Ιλισ...

Τρία αυτοκίνητα "κατάπιε" η γη στο πάρκινγκ, δίπλα στον ηλεκτρικό του Ταύρου, όταν υποχώρησαν τα θεμέλια της κάλυψης του Ιλισσού, ο οποίος διερχόταν από το σημείο. Όπως φαίνεται και στο οπτικό υλικό, τα αυτοκίνητα έχουν πέσει μέσα σε μία τεράστια τρύπα χωρίς, ευτυχώς, να υπάρξουν τραυματίες. Το περιστατικό έγινε γύρω στις έξι και μισή με τον κόσμο να ακούει έναν μεγάλο θόρυβο και να σπεύδει στο σημείο.
Γερανοί του δήμου έχουν σπεύσει στο σημείο προκειμένου να απομακρύνουν τα αυτοκίνητα, ενώ εκεί βρίσκεται και ο δήμαρχος Καλλιθέας, Δημήτρης Κάρναβος.
Όπως δήλωσε ο δήμαρχος, το σημείο, βρίσκεται πάνω στην κοίτη του ποταμού, κάνοντας λόγο για έργο που έγινε πριν από 30 χρόνια και το περιστατικό οφείλεται στο γεγονός ότι υποχώρησαν τα θεμέλια της κάλυψης, ενώ στο παρελθόν δεν είχε παρουσιαστεί παρόμοιο πρόβλημα.
Σύμφωνα με τον δήμαρχο δεν πρόκειται για δημοτικό πάρκινγκ, αλλά για αδιαμόρφωτο χώρο, ο οποίος ανήκει στην Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου.
Ωστόσο, όπως φαίνεται και από τις εικόνες, περίοικοι παρκάρουν εκεί τα οχήματά τους, ενώ υπάρχουν και oι σχετικές διαγραμμίσεις.
Στο σημείο βρίσκονται επίσης στελέχη της πολιτικής προστασίας και της τροχαίας, ενώ γίνονται εκκλήσεις να απομακρυνθούν και τα υπόλοιπα αυτοκίνητα που βρίσκονται στο πάρκινγκ, καθώς φαίνεται η ρωγμή να εκτείνεται και πέρα από το σημείο της καθίζησης.
Σύμφωνα με μία εκ των κατόχων των τριών αυτοκινήτων, οι κάτοικοι συνηθίζουν να παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους εκεί, χωρίς να ανησυχούν για το γεγονός, ότι το σημείο περνά πάνω από την κοίτη του ποταμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση