GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η απάντηση της Φουρέιρα για τον αλβανικό αετό - ΦΩΤΟ

Η Ελένη Φουρέιρα «άναψε φωτιές» από τη Λισαβόνα που βρίσκεται για τον διαγωνισμό της Eurovision. Η τραγουδίστρια πόζαρε στο πλευρό του εκ...

Η Ελένη Φουρέιρα «άναψε φωτιές» από τη Λισαβόνα που βρίσκεται για τον διαγωνισμό της Eurovision. Η τραγουδίστρια πόζαρε στο πλευρό του εκπροσώπου της Αλβανίας, Eugent Bushpepa, με τους δυο τους να σχηματίζουν από κοινού τον αλβανικό αετό. Τη φωτογραφία ανέβασε ο Αλβανός καλλιτέχνης στο Facebook.

Η φωτογραφία προκάλεσε αντιδράσεις και η τραγουδίστρια απάντησε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram γράφοντας: «Η μουσική είναι για να ενώνει και όχι για να χωρίζει τους λαούς κι εγώ γι’ αυτό βρίσκομαι εδώ και ουδεμία σχέση έχω με όλα αυτά τα ζητήματα εθνικισμού που κάποιοι μου χρεώνουν. Αγαπώ πολύ την Ελλάδα και κανείς και τίποτα δεν μπορεί να το αλλάξει αυτό. Πάμε τώρα δυνατά να εκπροσωπήσουμε την Κύπρο μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Μετά το σάλο που δημιουργήθηκε, τη δική του απάντηση έδωσε και το ΡΙΚ, καθώς η Ελένη Φουρέιρα εκπροσωπεί την Κύπρο.
«Το ΡΙΚ είναι στη Λισαβόνα για ένα μουσικό διαγωνισμό. Δεν ασχολείται με παραφιλολογίες και οτιδήποτε άλλο εκτός ουσίας. Πρόκειται για ένα μουσικό διαγωνισμό και η Ελένη κάνει εξαιρετικά τη δουλειά της», ανέφερε ο εκπρόσωπος του καναλιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση