GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο εδώλιο το ζευγάρι που κατηγορείται ότι έκαψε το βρέφος του - Ο ένας ρίχνει τις ευθύνες στον άλλον

Εκδικάζεται αύριο στο Μεικτό Ορκωτό δικαστήριο του Πύργου η υπόθεση κακοποίησης βρέφους που συγκλόνισε την κοινωνία της Πάτρας το ...

Εκδικάζεται αύριο στο Μεικτό Ορκωτό δικαστήριο του Πύργου η υπόθεση κακοποίησης βρέφους που συγκλόνισε την κοινωνία της Πάτρας το καλοκαίρι του 2017. Το επτά μηνών βρέφος είχε εγκαύματα σε όλο του το σώμα από τσιγάρα και κατάγματα.

Μάνα και πατέρας αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της ενδοοικογενειακής βίας για την κακοποίηση του ίδιου τους, του παιδιού.

Η φρικτή ιστορία διαδραματίστηκε στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου. Το βρέφος είχε νοσηλευτεί σε σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο Παίδων Πατρών – Καραμανδάνειο ενώ σήμερα τα δύο παιδιά του ζευγαριού βρίσκονται σε ιδρύματα.

Η μητέρα αρνείται τις κατηγορίες ενώ ο δικηγόρος της Θανάσης Διαμαντόπουλος δήλωσε στο thebest.gr: «Η μητέρα του παιδιού αρνείται τις κατηγορίες. Άλλος το έκανε, γνωρίζει ποιος είναι αυτός και αύριο θα αποδειχθεί στο δικαστήριο».

Σύμφωνα με όσα μάθαμε από τον δικηγόρο Ιωάννη Αποστολόπουλο, το ίδιο ακριβώς ισχυρίζεται και ο 20χρονος πατέρας του παιδιού ο οποίος επίσης αρνείται τις κατηγορίες.

Να σημειώσουμε ότι αρχικά η 28χρονη μητέρα έλεγε ότι το έγκαυμα που έχει το παιδί είναι από καυτό γάλα και όχι από τσιγάρα που έσβηναν στο σώμα του. Για τα κατάγματα είχε ισχυριστεί ότι το άλλο ανήλικο παιδάκι της οικογένειας, το έριξε από το ριλάξ χωρίς όπως είπε να προλάβει να το αποτρέψει.

ΠΗΓΗ: Thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση