GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εργαζόμενοι σε ξενοδοχείο βίασαν Βρετανίδα τουρίστρια στην Ιταλία - Συνέλαβαν τους δράστες δύο χρόνια μετά

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία στην Ιταλία από την σύλληψη των βιαστών μιας Βρετανίδας τουρίστριας, οι οποίοι όπως αποκαλύφθηκε ήταν...

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία στην Ιταλία από την σύλληψη των βιαστών μιας Βρετανίδας τουρίστριας, οι οποίοι όπως αποκαλύφθηκε ήταν εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο, στο οποίο διέμενε στην Ιταλία.

Ο βιασμός της 50χρονης Βρετανίδας τουρίστριας έγινε τον Οκτώβριο του 2016 στο Σορέντο και έκτοτε οι αρχές διερευνούσαν την υπόθεση, με αποτέλεσμα χθες να οδηγηθούν στις συλλήψεις των πέντε ανδρών.

Οι συλληφθέντες είναι οι Antonino Miniero, Davide Gennaro Gargiulo, Fabio De Virgilio, Raffaele Regio και Ciro Francesco D'Antonio.

Η 50χρονη γυναίκα βιάστηκε από τουλάχιστον 12 άτομα, πολλά από τα οποία εργάζονταν στο ξενοδοχείο όπου διέμενε. Εχουν συλληφθεί πέντε από τους δράστες και τα υπόλοιπα εφτά άτομα που συμμετείχαν στον βιασμό παραμένουν άγνωστα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας, μέλος του προσωπικού που εργαζόταν στο μπαρ σέρβιρε την ίδια και την κόρη της ποτά με υπνωτική ουσία. Μετά οδήγησε την γυναίκα σε κοντινή, έρημη πισίνα και την βίασε.

Στη συνέχεια την οδήγησε στο δωμάτιό της, όπου περίμεναν συνάδελφοί του και άλλα άτομα, και την βίασαν όλοι. Μάλιστα οι βιαστές ανέβασαν βίντεο με την αποτρόπαια πράξη τους σε ένα group στο WhatsApp με την ονομασία Bad Habits.

Τα δείγματα DNA που έλαβαν οι αρχές από την καταγγέλουσα ταιριάζουν με το DNA των συλληφθέντων. Οι δύο εξ αυτών είναι μπάρμαν και η γυναίκα τους είχε τραβήξει μια φωτογραφία όταν την κέρασαν ποτό. Επίσης, βοήθησε στην αναγνώρισει ενός από τους βιαστές της από ένα τατουάζ με ένα κοράκι στο λαιμό.

"Ήταν εύκολο να εντοπίσουμε τα μέλη του γκρουπ, στο οποίο συζητούσαν για τον βιασμό, όλοι τους ήταν εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο" αναφέρει η ιταλική αστυνομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση