GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Σκουρλέτης έστειλε επιστολή στα κόμματα για το «σπάσιμο» της Β΄Αθηνών - Η απάντηση της ΝΔ

Ο Πάνος Σκουρλέτης έστειλε επιστολή σε όλα τα Κοινοβουλευτικά κόμματα (πλην της Χρυσής Αυγής) αναφορικά με το «σπάσιμο» της Β' Αθηνών...

Ο Πάνος Σκουρλέτης έστειλε επιστολή σε όλα τα Κοινοβουλευτικά κόμματα (πλην της Χρυσής Αυγής) αναφορικά με το «σπάσιμο» της Β' Αθηνών και του υπολοίπου Αττικής. Μέσω της επιστολής του ο υπουργός Εσωτερικών καλεί τα κόμματα σε διάλογο την Πέμπτη 17 Μαΐου.
Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών:
«Προς τα Κοινοβουλευτικά Πολιτικά Κόμματα πλην της Χρυσής Αυγής και τα Γραφεία των Προέδρων και των Γραμματέων τους, απεστάλη σήμερα, Δευτέρα 14 Μαΐου 2018, η επιστολή του Υπουργού Εσωτερικών, Πάνου Σκουρλέτη, με την οποία προσκαλούνται τηνΠέμπτη 17 Μαΐου 2018 και ώρα 13:00, στο Υπουργείο Εσωτερικών, σε διακομματική συνάντηση εργασίας, με σκοπό την παρουσίαση της σχετικής πρότασης που έχει επεξεργαστεί το Υπουργείο Εσωτερικών και η Κυβέρνηση, για την κατάτμηση των πολύ μεγάλων εκλογικών περιφερειών, όπως η Αττική («υπόλοιπο») και η Β’ Αθηνών».
Δείτε ΕΔΩτην επιστολή
Αρνητική απάντηση από τη Νέα Δημοκρατία
H ΝΔ δεν θα συμμετάσχει σε οποιαδήποτε επιμέρους συνάντηση ή συζήτηση για το θέμα της κατάτμησης της Β΄ Αθήνας μέχρι- όπως τονίζουν πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης - να απαντήσει επισήμως η κυβέρνηση στην σαφή πρότασή του κόμματος για την χορήγηση ψήφου στους Έλληνες του εξωτερικού και την κατάτμηση των μεγάλων περιφερειών. Μάλιστα οι ίδιες πηγές κατηγορούν τον κ. Σκουρλέτη πως επιθυμεί να ανοίξει τη συζήτηση για επικοινωνιακούς λόγους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση